Copy

Blockchain технологии и agile софтуер за гейм индустрията в GDS #6

 

Специален гост на шестото издание на Game Dev Summit Monthly, което се осъществява с подкрепата на B12 Games, е Алекс Мигитко, главен оперативен директор на  GameCredits - eдна от най-успешните и иновативни blockchain компании, разработваща продукти в сферата на гейминга.

В рамките на събитието, което ще се проведе на 26 април в столичния клуб Culture Beat от 19:30 ч., се включва и Колорадо Старк, изпълнителен директор на базираното в Пловдив студио за разработка на игри Repulse. Вечерта ще завърши с един специален турнир по StarCraft: Brood War, чиито домакини ще бъдат ESL и Acer България.

Главеният оперативен директор на  GameCredits Алекс Мигитко започва кариерата си в гейминг индустрията преди повече от 11 години, като дългогодишния му опит в сферата включва участие в множество проекти от създаване на видео игри до fintech, част от които базирани на blockchain технологията.  В рамките на Game Dev Summit той ще разкаже повече за това как иновативните технологии създават нови модели за монетизация в game dev индустрията и електронните спортове.

В Open Mic сегмента за независими студиа се включат и Repulse, създатели на игрите - Hipster Axe, Caravan Of Saints, HeartBaked, както и разработваната в момента VR игра “10 Cupcakes", която се очаква да излезe тази година. Колорадо Старк е разкаже повече за ползите от прилагането на agile технологии при разработването на игри и по-специално имплементирането им в проекти за виртуална реалност.
 

Вечерта продължава с турнир по случай 20 годишнината от издаването на легендарната стратегия на Blizzard Entertainment  - StarCraft. Наградите за победителите в турнира ще бъдат предоставени от Ozone.bg и Acer, а записването става на място.

 

Събитието е с вход свободен, но изисква регистрация на: https://goo.gl/uDVPEiThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp