Copy

Game Dev Summit #4 - Всичко е музика!

 Специални гости на събитието са композиторът Борислав Славов, който ще говори за "Музиката която се променя и адаптира, според вашите решения и действия (в играта)", независимото game dev студио от Сърбия - Demagog и ARACADA

Очакваме ви на 22 февруари в Culture Beat Club
Начало: 19:30

Кариера на Борислав Славов започва преди повече от 17 години със създаването на музиката към играта на Black Sea Studios – Knights of Honor. След своя успешен дебют, композиторът продължава да се развива в game dev индустрията и работи по игри като "Two Worlds II", "Worldshift" (като композитор) и "Gothic 3" (като музикант). През 2009 г. става част от екипа на Crytek, където работи до началото на 2016 г. по игрите "CRYSIS 2", "CRYSIS 3", "Warfare" и "RYSE: SON OF ROME" като композитор и музикален директор. 

От 2016 г. кариерата на Борислав продължава в Larian Studios. Там той създава музиката на световно признатата ролева игра "DIVINITY: ORIGINAL SIN 2", която е носител на множество награди през 2017 г., включително "Игра на годината 2017" от PC Gamer.
Научи повече

Golf Club: Wasteland

За първи път в рамките на Game Dev Summit Monthly ще има чуждестранни гости  - сръбското независимо студио - Demagog. Те са победители в състезанието #PitchSlap, което е част от конференцията за разработчици на видео игри Horizon. Demagog ще представят своя последен проект -  Golf Club: Wasteland. Вдъхновяващо съчетание от визия, оригинален саундтрак и сатирични референции към съвременното общество, тази игра е от типа puzzlle adventure и за нейната презентация в България пристига един от основателите на Demagog Studio - Игор Симич.

Турнир по Street Fighter с ARACADA

За това издание Game Dev Summit Monthly обединява усилия и с ентусиастите от ARACADA за едно специално предизвикателство - турнир по Street Fighter на аркадни автомати! За победителя е осигурена награда - билет за The World of Video Game Music - мултимедиен концерт, в който светът на видеоигрите ще оживее с Оркестъра на Класик ФМ радио!

ARACADA ще бъдат в Culture Beat още от 19:00 часа и ще дадат възможност на всеки желаещ да пробва тяхната серия аркадни автомати с топ-ретро заглавия - Cadillacs adn Dinosaurs, Golden Axe, Aero Fighters, Street Fighter, Super Pang и мн.др.
Носете си по 20 ст.


Game Dev Summit Monthly #4 е със свободен вход, но изисква регистрация на адрес: https://goo.gl/pujS7d.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp