Copy
View this email in your browser

Възможност за участие в изложението за инди компании в рамките на  Dev.Play 2018

Ако сте независимо студио и имате желание да представите играта си пред международна публика - Dev.Play Conference 2018, която ще се проведе в Букурещ между 4 и 5-ти октомври в Grand Entertainment Mall, е подходящото място за вас.

В тази годишното издание на изложението за независими студиа ще бъдат представени инди компании от региона. Ако желаете да представите играта си - то Game Dev Summit ви дава възможност да се включите в общия щанд на българската game dev индустрия.
За студиата, които решат да се възползват от тази възможност цената за участие е 50% от билета за конференцията с код EXP2018REGIO на адрес: https://dev-play.ro/register/
 
За всички, които искат да посетят конференцията има специалн отстъпка.

Тази година сред гостите са Крис Еванс от Blizzard, Александър Кауч от 11bit Studios и супер звездата Рами Исмаил от инди студиото Vlambeer. Новите партньорства на Dav.Play 2018 с Epic Games, създателите на Unreal Engine, както и феномена Fortnite, ще дадат възможност на разработчиците да научат повече за иновациите на компаниите в специални работилници. За втори път ще се проведе и Nordic Game Discovery Contest, в който ще бъде изберан победител от изложението за инди компании (очаквайте и българска версия през ноември). Може да вземете своя билет с 15% намаление на адрес: https://dev-play.ro/register/. Пишете ни за промо код.
Фенове на Unreal?

На тазгодишното издание на Dev.Play, Unreal ще имат обособена зона за игри на независими студия, които са използвали или в момента използват Unreal Engine.
Ако желаете да бъдете част от тази обща зона - пишете ни на h.velinova@beyond-ent.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp