Copy

Студиата GameLoft и Kyodai участват на GDS #7

 

Специален гост на седмото издание на Game Dev Summit Monthly, осъщестяващо се в партньорство с B12 Games, е Александър Филипов, част от екипа на Gameloft - водеща компания в разработването на мобилни игри и продукти в сферата на гейминга. В събитието, което ще се проведе на 31-ви май от 19:30 ч. в столичния клуб Culture Beat, ще се включат и  студио Kyodai - създателите на първата българска игра от така нареченият walking simulator жанр -  Elea. Вечерта ще завърши с геймърски куиз, подготвен от ForPlay.bg.


Александър Филипов работи дълги години като гейм дизайнер в GameLoft София. Кариерният му път включва многобройни проекти, като в момента главният му фокус е върху разработката на мобилната игра March of Empires. В седмото издание на Game Dev Summit Monthly, той ще се включи с лекция на тема “Как да подобрим и еволюираме играта си след пускането й на пазара?”.

В сегментa за независими студиа Тодор Тодоров и Ивайло Коралски от българското студио Kyodai ще разкажат за Elea - играта, която разработват през последните няколко години, както и за трудностите и предизвикателствата, които една независима компания среща.
 

 

Вечерта ще завърши с второто издание на ForPlay Wars. Куизът,  който ще тества познанията на участниците от сферата на видео игрите и поп културата, е подготвен от ForPlay.bg, За победителите има специални награда - геймърски слушалки от Genesis.

Game Dev Summit Monthly #7 е със свободен вход, но изисква регистрация на адрес: https://goo.gl/9v6zAD

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Game Dev Summit · Sofia · 63 William Gladstone str · Sofia 1000 · Bulgaria

Email Marketing Powered by Mailchimp