Copy
Met meer dan 1000 verkochte tickets kunnen wij niet wachten jullie te ontmoeten op 19 april! Alle Gelderse Startup partijen zijn sowieso aanwezig. Dus de perfecte plek om te netwerken en iedereen weer te zien. Maar daarnaast komen vanuit heel Nederland corporates, overheden en startups samen om elkaar te ontmoeten.

We brengen je via deze nieuwsbrief graag op de hoogte van de keynote sprekers op het hoofdpodium. Wat worden de grote thema’s die Nederland bezig gaan houden en hoe kunnen ondernemers, onderwijs en overheid hierop inspelen? Ook geven we je een impressie van hoe de 10.000 m2 fabriekshal voor de StartupDelta Summit ingericht wordt!

Bestel hier je tickets. 

1000+ tickets verkocht

Ontmoet de bezoekers

Op 19 april komen we samen met overheden, universiteiten, onderwijs en bedrijfsleven om gezamenlijk aan de infrastructuur te bouwen zodat startups in Nederland sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren. Met deze unieke verbintenis hebben wij als doel: van Nederland one single hub maken.

Bekijk alle bezoekers

Hoofdpodium

Keynotes

Met Corinne Vigreux (Co-founder TomTom), Constantijn van Oranje (StartupDelta), Dane Stangler (Startup Genome), Mona Keijzer (Staatsecretaris EZK), Daniel Gebler (CTO Picnic) en vele anderen bespreken we op het hoofdpodium hoe het Nederlandse startup ecosysteem ingericht moet worden om Nederland het beste startup-land van Europa te maken.

Programmering

Impressie locatie

Gebouwd voor jouw toekomst

Tijdens de StartupDelta Summit vinden meer dan 100 sessies, bijeenkomsten en andere activiteiten plaats in een oude industriehal van bijna 10.000 m2 op de voormalige campus van AkzoNobel. Industriepark Kleefse Waard is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt.

Lees meer


Benieuwd waarom StartupDelta's Envoy Constantijn van Oranje, Jan Meiling van StartLife en Michiel Scheffer van de provincie Gelderland naar de StartupDelta Summit komen?Partner Startup Gelderland: De Startversneller 


Startende ondernemers kunnen vaak een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Het nieuwe programma De Startversneller biedt coaching en opleiding voor Gelderse starters. 'Na beëindiging van het programma IkStartSmart van de KvK, was er behoefte aan een programma specifiek gericht op de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden bij startende ondernemers. Met De Startversneller geven we hier nu in opdracht van provincie Gelderland invulling aan.' aldus Wouter van der Kley, projectleider De Startversneller. Ondernemers komen in aanmerking voor een voucher van maximaal €1.000,-, te besteden aan coaching om hun ondernemersvaardigheden te verbeteren. Ze betalen een eigen bijdrage van 20%. 'Je moet dan denken aan coaching op het gebied van bijvoorbeeld financiën, acquisitie of managementvaardigheden.' aldus van der Kley. Daarnaast is het ook mogelijk om nog een extra voucher aan te vragen voor training en opleiding. 'Voor de opleidingen werken we onder andere samen met partners binnen het starters ecosysteem van Gelderland en sluiten we aan op bestaande programma's.'

Het programma De Startversneller wordt op 19 april officieel gelanceerd tijdens de StartupDelta Summit om 16.00 uur in de Gelderland Lounge. www.destartversneller.nl

april
17

3d Printing Materials Conference
Meer info

april
19

StartUpDelta Summit 2018
Meer info

Organiseer jij een evenement dat interessant is voor deze community? Mail ons op contact@startup-gelderland.nl en we nemen het mee in de volgende nieuwsbrief.
april
19

Nieuwe privacywetgeving (AVG)
Meer info

april
20

Congres Cleantech Tomorrow 2018
Meer info

april
20

Workshop De basis van intellectueel eigendom
Meer info

april
23

Economische missie voor start-ups naar Hannover Messe
Meer info

april
25

Busexcursie naar Hannover Messe
Meer info

mei
17

Workshop Zelf op zoek in octrooidatabanken
Meer info

mei
24/25

TNW StartupCity Summit
Meer info

Meer weten over alle ondersteuning voor startups, scale-ups en innovatie in Gelderland? Kijk op: ondernemengelderland.nl

Startup Gelderland verbindt activiteiten en ambities van startups:
Copyright © 2018 Startup Gelderland.