Copy

Ervaren coaches binnen De Startversneller

‘Starters hebben vaak specifieke wensen op het gebied van ondernemersvaardigheden. Binnen het programma verbinden we starters met ervaren coaches om zo in een kort en intensief coachingstraject veel te kunnen bereiken.’ aldus Wouter van der Kley, projectleider van De Startversneller.

Pieter Peppelman is een van de ervaren coaches binnen De Startversneller. Pieter coacht starters met name op commerciële vaardigheden. De afgelopen jaren heeft hij al meer dan 500 starters gecoacht. Hij legt uit wat er zoal aan de orde komt tijdens zijn coaching.
 
Meer lezen

KVK Business Challenge

Ben jij een startup, scale-up, zzp'er en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt? Meld je dan aan voor het online platform KVK Business Challenge. Op het platform worden innovatie-uitdagingen van grote technische bedrijven en de innovatiekracht van het mkb samengebracht.

Meer lezen

Gelderland krijgt Award voor innovatief ondernemen

European Entrepreneurial Region
Gelderland heeft de award voor meest ondernemende regio in de EU gekregen, De European Entrepreneurial Region Award. In 2019 vinden daarom diverse activiteiten plaats om dit te vieren en anderen kennis te laten maken met Gelderland. Gelderse bedrijven, overheden en instellingen kunnen in 2019 het EER Award logo gebruiken. De toekenning van de Award is immers te danken aan alle ondernemers en partners die Gelderland maken tot ondernemende en innovatieve regio.

Op 13 februari is er een Kick off evenement waar provincie Gelderland vertelt over de communicatiemogelijkheden en activiteiten. Op die dag verschijnt ook een magazine met ondernemende ideeën en inspirerende voorbeelden. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor een update rond de EER Award. Ken jij of ben jij een van die goede voorbeelden die niet mogen ontbreken in het magazine? laat het weten door een mail te sturen aan linda.vanschuijlenborgh@oostnl.nl 

Nieuwe locatie in Nijmegen voor Health en
High Tech start-up’s

Op Novio Tech Campus is een nieuwe ruimte voor Health en High Tech start-up’s geïntroduceerd: Novio Tech Campus Startup Space.

In de Startup Space vind je verschillende faciliteiten. In de eerste plaats zijn er de office essentials: een rustige werkomgeving, met snel internet en goede koffie. Daarnaast mag je gebruik maken een hoop extra voorzieningen: meetingrooms, gratis fietsen, korting bij de sportschool en gratis parkeerplaatsen. 

Een van de meest waardevolle toevoegingen van de Startup Space is het ecosysteem dat zich er bevindt en je kan ondersteunen. Je komt gemakkelijk in contact met partijen als Rockstart, OostNL en Health Valley Netherlands. Kortom: in de Novio Tech Campus Startup Space zijn alle ingrediënten aanwezig voor de volgende groeisprint van jouw startup! 
Kosten: €200,- per maand.

Meer lezen

Bijeenkomst Starterscollectief Veluwe

Op 6 december vindt alweer de derde netwerkavond voor startende ondernemers plaats georganiseerd door ondernemers voor ondernemers. Dit keer zijn we te gast bij Blokhut ‘De Boomstronk” (Hotel Hoeve van Nunspeet, Elspeterweg 14 in Nunspeet).

Wil jij je netwerk uitbreiden en informatie uitwisselen met andere startende ondernemers? Meld je dan gratis aan.

Gelderland Valoriseert helpt bij je
innovatieve plannen  

Einte Visser, docent bij de minor “Onderneem! De Zakenreis” is trots op deze HANondernemer 
Gelderland Valoriseert ondersteunt studenten, onderzoekers, promovendi en alumni met ondernemersplannen. Tim Aaldering was student Social Work, deed de HAN-minor “Onderneem! De Zakenreis” en opende 28 oktober zijn webshop Texttimnl. Met zijn bedrijf wil hij de strijd aangaan tegen eenzaamheid. 

Uit onderzoek blijkt dat 43 procent van de volwassenen aangeeft eenzaam te zijn. Tim wil mensen inspireren om belangrijke personen in jouw omgeving meer te steunen. Met een persoonlijk tekstbord kun je een cadeau geven dat impact maakt op een ander. Een tekstbord blijft waardevol. Via een voucher van Gelderland Valoriseert kreeg hij middelen om een lasersnijder aan te schaffen en een ontwerpmodule voor zijn site te bouwen. 

Floris Wilmink (alumnus HAN Automotive) en Koen Grosman (alumnus HAN SBRM) zijn zijn al vrienden sinds de lagere school. In het Zweedse Lund volgden ze de  master Entrepeneurschip & Innovation. Daar ontstond het idee voor Brandbikes. Met behulp van een voucher van Gelderland Valoriseert konden Floris en Koen hun bedrijf doorontwikkelen. En nu staat hun bedrijf brandbikes.nl. Brandbikes levert bedrijfsfietsen in de huisstijl van de klant. 

Heb je ook een goed innovatief idee? Gelderland Valoriseert ondersteunt bij de realisatie van je plannen.

Slush: Groots start-up event in Helsinki

Meer dan 10.000 bezoekers, 2.600 start-ups, 1.600 investeerders en 600 journalisten uit de hele wereld ontmoeten elkaar 4 en 5 december op Slush in Helsinki. Slush biedt start-ups de kans zich te presenteren aan een groot en divers publiek. 

Meer lezen
november
16-17

Startup 24

16 t/m 17 november 
Meer info
november
29

How2Finance

29 november 
Meer info
december
04-05

Slush – StartupDelta mission

4 t/m 5 december 
Meer info
december
10

Hoe kan ik mijn startende bedrijf laten groeien

10 december
Meer info
 
januari
08-12

CES 2019

8 t/m 12 januari
Meer info
 
Organiseer jij een evenement dat interessant is voor deze community? Mail ons op contact@startup-gelderland.nl en we nemen het mee in de volgende nieuwsbrief.

Meer weten over alle ondersteuning voor startups, scale-ups en innovatie in Gelderland? Kijk op: ondernemengelderland.nl

Startup Gelderland verbindt activiteiten en ambities van startups:
Copyright © 2018 Startup Gelderland.