Copy

De Startversneller steunt startende ondernemer

Met zijn eigen vinding, de Race MPPT, behoort startend ondernemer Elmar Peters uit Oosterbeek tot de wereldtop. Dit vernuftige elektronische lichtgewicht apparaatje haalt de maximale energie uit de zonnepanelen op zonneraceauto’s. Met steun van De Startversneller bereidt Elmar Peters zich nu voor op het betreden van een nieuwe, supergespecialiseerde markt, die van de UAV’s, kleine elektronische vliegtuigjes.

Meer lezen 

Orion: ondersteuning voor innovatieve startups

Orion ondersteunt innovatieve startups om vroege fase ideeën naar de markt te brengen. De netwerkorganisatie is actief in de sectoren Energie, Creatieve Industrie, Smart Industry, ICT, Maakindustrie en Overig (zoals zakelijke dienstverlening, zorg, handel en chemie).

Bij Orion kun je onder andere terecht voor:

  • Begeleiding door mentoren (actieve professionals in het werkveld)
  • Deelname aan ‘IMPROVE’ (acceleratie programma voor startups)
  • Workshops over relevante thema’s (zoals branding, finance, juridische vraagstukken)
  • Investor readiness programma
  • Intervisieprogramma 
  • Startersvouchers van €500,-
Meer lezen

Startups op Health Valley Event 2020

Het Health Valley Event 2020 op 10, 11 en 12 maart in Nijmegen biedt mooie mogelijkheden voor Startups in Life Sciences en Health om zich aan een breed publiek te presenteren en hun relatienetwerk uit te breiden.

Speciaal voor starters (max. 2 jaar ingeschreven bij KvK) is er bijvoorbeeld de Startup Stand, waarmee je voor een aantrekkelijke prijs een standplaats (+ 2 entreekaarten voor standhouders) op de dynamische beursvloer op 11 en/of 12 maart kunt bemachtigen.

Of heb je een belevenswaardige zorginnovaties te demonstreren, dan is een plek in het Living Lab iets voor jou! In beide gevallen vermelden we het logo en en de link van je onderneming op onze event site.
 
Op 11 en 12 maart zijn er ook mogelijkheden voor Startups om te pitchen tijdens de lunchpauzes. Kortom, het grootste zorginnovatie event van Nederland, met ruim 1000+ bezoekers, wil je als starter niet missen! Kijk hier voor het complete overzicht van profileringsmogelijkheden. Op www.healthvalleyevent.com vind je alle actuele informatie over het programma en de sprekers.
 

Oproep voor beginnende startups: meld je aan voor StartupLeap

Startups kunnen zich bij StartupLeap aanmelden voor een programma van 10 weken om een startup te beginnen.

Aanmelden kan tot 3 februari. Het programma loopt van 10 februari tot 24 april.

Bekijk het programma

50 Nederlandse startups gaan met Constantijn van Oranje naar CES Las Vegas

Special Envoy van techleap.nl, Constantijn van Oranje, reist met 50 Nederlandse startups af naar de Consumer Electronics Show (CES) 2020 in Las Vegas. Dat maakte hij bekend tijdens CES Unveiled in Amsterdam. CES Unveiled is de ultieme sneak peek van wat er op de CES 2020 wereldwijd zal worden gelanceerd.

Onder de 50 startups bevinden zich 3 startups uit Gelderland: Arenar, Mindaffect, Plasmacure. Onder de noemer ‘futureproofing the world, one Dutch solution at a time’ zullen de 50 startups zich van 7 tot 10 januari 2020 presenteren op het meest prestigieuze technologie-evenement van de wereld in Las Vegas. 

CES is met circa 200.000 bezoekers de grootste technologiebeurs ter wereld. Jaarlijks worden er de nieuwste technologieën en volgende generatie innovaties aan de markt getoond. 

Meer lezen

Verbindende brug wint fotowedstrijd van De Groeiversneller

"Gelderland is een prachtige ondernemende regio waar economische groei en duurzaamheid hand in hand gaan. Kun jij dit vangen in een mooi beeld?" Dat was de uitdaging van de fotowedstrijd die het ondersteuningsprogramma De Groeiversneller van Oost NL organiseerde.

Uit de vele prachtige, creatieve, originele en toepasselijke foto's selecteerde de jury 10 genomineerden.Tijdens de Dag van Gelderland werden de winnaars bekend gemaakt: In de categorie professionals won Jack Tillmanns, met zijn foto  'de oversteek'. In de categorie amateurs was de top 3 foto's van Maren Oude Essink, Dick Vogelzang en Annemarie Kleve.

Bekijk de winnende foto's

Starters gezocht voor tv-programma Dragons' Den

​Starters kunnen zich aanmelden voor het tv-programma Dragons' Den. 
    
Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck presenteert Dragons’ Den, het programma dat ondernemers de kans geeft om hun eigen bedrijf te pitchen voor een panel van de meest succesvolle zakenmensen van Nederland.  
 
Ben jij die ondernemer met een uniek idee, product of dienst maar ontbreken de middelen om de gewenste groei te genereren? Kortom, ben je op zoek naar een zakelijke investeerder? Overtuig vijf zeer ervaren en succesvolle Dragons dat jouw business idee de financiële injectie meer dan waard is. 

Meer lezen en aanmelden
 

Laatste nieuwsbrief in huidige vorm

Dit is de laatste nieuwsbrief in de huidige vorm. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en events voor startups, geef je dan op voor de individuele nieuwsbrieven van partners via onderstaande links:

Alle partners van Startup Gelderland wensen je goede feestdagen en een ondernemend 2020!

januari
16

Themamiddag Blockchain & Health

16 januari
Meer info
januari
17

Nijmeegs Ondernemerscafe

17 januari
Meer info
januari
23

Radboud Artificial Intelligence Network Event

23 januari
Meer info
maart
10-12

Health Valley Event

10-11-12 maart
Meer info
Organiseer jij een evenement dat interessant is voor deze community? Mail ons op contact@startup-gelderland.nl en we nemen het mee in de volgende nieuwsbrief.

Meer weten over alle ondersteuning voor startups, scale-ups en innovatie in Gelderland? Kijk op: ondernemengelderland.nl

Startup Gelderland verbindt activiteiten en ambities van startups:
Copyright © 2019 Startup Gelderland.