Copy

Coach voor startende ondernemer

Sinds de lancering van het programma De Startversneller op de Startup Delta Summit hebben zich al meer dan 250 Gelderse starters bij het programma gemeld. Starters die voor het programma in aanmerking komen kunnen een voucher van €1000,- besteden aan coaching en training. De starters kunnen een keuze maken uit het ruime aanbod coaches op de website of onder voorwaarden een eigen coach aandragen.

Lonneke Opsteegh is een van de starters die enthousiast gebruik maakt van het programma. Lonneke is eigenaar van Statstories in Nijmegen. StatStories verzorgt datacommunicatie en maakt daarbij gebruik van data-analyse en -visualisaties. Lonneke wil met haar bedrijf de komende periode flink groeien en ook als ondernemer wil ze zich graag verder ontwikkelen. Een coach van De Startversneller helpt haar daarbij. Lees hier het verhaal van Lonneke.

Maak ook gebruik van de kansen van De Startversneller en meld je aan.

Startup Infrastructure Diagram Gelderland 

Gelderland heeft een sterk ecosysteem voor startende en groeiende bedrijven. Door het bureau Halbe & Koenraads is een diagram ontwikkeld dat verschillende ecosystemen op een mooie en overzichtelijke manier in beeld brengt. Oost NL en Startup Gelderland maakten samen met hen een versie voor de regio Gelderland.

Download hier het diagram.
Heb je opmerkingen of aanvullingen? Mail deze dan naar info@halbekoenraads.nl 

Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming?

Het landschap van financiering lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein. Voor jou als startende of groeiende ondernemer is het veelal niet makkelijk om het hele plaatje te zien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? 

Tijdens de How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die initiatiefnemer Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert.

Lees hier verder

HAN Minor 'Onderneem! De Zakenreis'

De ene student maakt elektronica die domotica kan aansturen, de ander is importeur van prachtige koekblikken, een derde ontwikkelt software voor cybersecurity en er is ook een succesvol DJ. Bij de start van de minor Onderneem! De Zakenreis zijn bijna veertig HANondernemers bij elkaar, ze hebben allen hun inschrijving bij de Kamer van Koophandel op zak. De komende weken ontwikkelen ze zich verder in hun ondernemerschap. 

Heb jij ook een idee óf bedrijf en wil je jouw ondernemersdroom werkelijkheid laten worden? Volg dan de minor Onderneem! De Zakenreis! van de HAN en bepaal tijdens deze reis jouw eigen ondernemersroute. Met ervaren trainers, bevlogen experts, een team van ondernemers, een deskundige coach en andere betrokken studenten werk je een half jaar lang intensief samen om jouw bedrijf tot een succes te maken.

 Lees hier verder

Startup Accelerator Programma voor duurzame ondernemers

In oktober start een nieuwe ronde van het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center. Het Startup Accelerator Programma schept een ideaal klimaat voor startups op het gebied van duurzaamheid. Door professionele coaching, kennissessies, een flexplek, netwerk en hulp bij financiering maakt een startup bij het Cleantech Center een vliegende start. Het programma is voor iedereen die duurzaam wil ondernemen. 

Lees hier verder

Gratis advies van Octrooicentrum bij innoveren

U hebt een idee waar u natuurlijk geld mee wilt verdienen. Daar komt veel bij kijken. Octrooicentrum Nederland heeft adviseurs in dienst die u graag helpen. Zij zitten verspreid door het hele land, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u uw uitvinding het best kunt beschermen? Hebt u hulp nodig bij het zoeken in octrooidatabanken? Meld u dan aan voor een van onze workshops. Of maak een afspraak met één van onze octrooiadviseurs.

Lees hier verder

Overheid daagt ondernemers uit 

Samen werken aan de uitdagingen van Overijssel. Dat is het uitgangspunt van Startup in Residence. Provincie Overijssel roept innovatieve ondernemers in heel Nederland op om producten en diensten te ontwikkelen voor vraagstukken zoals het verminderen van vandalisme, het bewaken van de waterkwaliteit en de verkeersveiligheid in Overijssel. 

Start je nieuwe businesscase op door mee te doen! In een programma van acht weken onderzoeken de ondernemer en de provincie de vraagstukken en werken zij deze uit.

Lees hier verder
oktober
18

FuckUp Night

18 oktober
Meer info
oktober
31

Workshop: De basis van intellectueel eigendom

31 oktober 
Meer info
november
07

Angel Investment Tour 

vanaf 7 november
Meer info
november
13

Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking

13 november
Meer info
november
16/17

Startup24 Arnhem/Nijmegen
 

16/17 november
Meer info
november
23

Workshop: De basis van intellectueel eigendom

23 november
Meer info
november
29

How2Finance

29 november
Meer info
november
30

Workshop: Intellectueel eigendom-strategie voor mkb

30 november
Meer info
december
06

Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken

06 december
Meer info
januari
18

TEDxYouthNijmegen

18 januari
Meer info
Organiseer jij een evenement dat interessant is voor deze community? Mail ons op contact@startup-gelderland.nl en we nemen het mee in de volgende nieuwsbrief.

Meer weten over alle ondersteuning voor startups, scale-ups en innovatie in Gelderland? Kijk op: ondernemengelderland.nl

Startup Gelderland verbindt activiteiten en ambities van startups:
Copyright © 2018 Startup Gelderland.