Copy

Vi ger ut THE ART OF PETER BERGTING

Sedan debuten i slutet av 1980-talet har Peter Bergting metodiskt arbetat sig upp till det allra översta skiktet av svenska illustratörer och serietecknare, både här hemma och internationellt. När det amerikanska förlaget Dark Horse Publishing nu hyllar honom med den retrospektiva konstboken THE ART OF PETER BERGTING släpper Fandrake boken i en svensk utgåva. 
PETER BERGTING - MAGI, MUTANTER OCH MARDRÖMMAR blir titeln och vi utökar boken med 16 extra sidor för att ge ännu mer plats åt bilder som specifikt intresserar en svensk publik. Förord är skrivet av Christopher Golden (Baltimore, Hellboy, Hollow Earth mm).

Den svenska utgåvan produceras parallellt med den amerikanska och de släpps samtidigt i vår. Preliminärt släppdatum 15 februari.

En förbokning med ett unikt, signerat konsttryck som bonus, öppnar inom kort!

/Ha en härlig vecka, önskar Jimmy, Orvar och Maya på Fandrake!

Fandrake och Nisse på Comic Con

Självklart är vi på Comic Con Stockholm även i år. Vi står tillsammans med Fria Ligan och Apart vid monterplats D:07 och kommer att ha en massa fräcka T-shirts, böcker och förstås det busfärska SPELET OM ALLSVENSKAN. Kom och träffa Orvar, Maya och Valeria, prata strunt och köp något roligt.

Dessutom har vi den stor glädjen att välkomna mannen, myten, legenden Nils Gulliksson som kommer att signera boken NILS GULLIKSSON - ILLUSTRATIONER OCH SKISSER klockan 13.00 både lördag och söndag!

Peter Bergting och Karl Johnsson (som illustrerat SPELET OM ALLSVENSKAN) besöker för övrigt också mässan på söndagen och signerar tillsammans i SF-bokhandelns monter 14.00.

Läs mer om Comic Con 4-6 november

Spelet om Allsvenskan är släppt!

I helgen blev det klart att BK Häcken vann allsvenskt guld för första gången. Vare sig du tycker att säsongen varit hemsk eller underbar så har du nu en chans att uppleva den igen, hur många gånger du vill - och med dig som coach.

Nu är nämligen SPELET OM ALLSVENSKAN äntligen här!

Om du är som 5 miljoner andra svenskar - och har ett allsvenskt favoritlag - är det bara att samla vännerna och köra igång säsongen. Om du inte är fotbollsintresserad har du ändå ett spännande sällskapsspel framför dig med många timmar av taktik, hopp och förtvivlan framför dig.

Det avgörs i rivalmötena. Allt som behövs är en vinnarskalle. 

Beställ Spelet om Allsvenskan

Facebook
YouTube
Link
Website
Copyright © 2022 Fandrake, All rights reserved.


Vill du inte ha våra nyhetsbrev?
Då kan du avregistrera dig här.

Email Marketing Powered by Mailchimp