Copy

Ontmoetingen en
aandacht voor participatie!

Op 9 oktober 2018, de Dag van de Participatie, ontmoette een unieke mix van deskundigen elkaar, door het uitwisselen van ervaringen, ontmoetingen, kunst en in gesprek door workshops.

Unieke diversiteit in publiek

De allereerste Dag van de Participatie, een initiatief van het Centrum voor Cliëntervaringen, trok een zeer divers publiek. Veel ervaringsdeskundigen en co-onderzoekers met uiteenlopende achtergronden en niveaus, maar ook onderzoekers uit allerlei instituten en professionals uit zorg, welzijn, gemeente en onderwijs, bestuurders, belangenbehartigers en medewerkers van fondsen. 

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de dag. Zie hier een impressie van de dag.
Hoe creëer je voor zo'n diverse groep participanten ruimte voor ontmoeting en verbinding over een breed thema? Al onderzoekend ontdekten we de volgende ingrediënten van succes zijn:
  • Kunst dat raakt
  • Inclusief taalgebruik en tolken
  • Ruimte voor dialoog
  • Een variëteit aan workshops
  • Iedereen een stem geven
  • Een flexibel programma
  • Een podium voor iedereen
Graag zien we iedereen een volgende keer terug om met z'n alleen meer de verdieping in te gaan. Ter achtergrond informatie een literatuurtip voor het organiseren van inclusieve conferenties.
Read More

WerkPlaats Ervaringskennis

Op de Dag van de Participatie lieten de leden van de WerkPlaats Ervaringskennis al diverse kunstuitingen zien. Op dinsdag 27 november 2018 presenteren ze hun kunstvormen en de uitkomsten van het traject, gefinancierd door afdeling WPI van de gemeente Amsterdam. Zin om te komen? Zie hier de uitnodiging. Aanmelden noodzakelijk: klik hier.
Mocht u onverhoopt niet meer op de mailinglist van het Centrum voor Clientervaringen willen staan, dan kunt u zich hieronder bij de 'unsubscribe' button afmelden.
Copyright © 2018 Centrum voor Cliëntervaringen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp