Copy
View this email in your browser

BlueCity gooit de deuren open tijdens de Week van de Circulaire Economie!


Volgende week barst de Week van de Circulaire Economie los! Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, steken koplopers de koppen bij elkaar en kan iedereen, echt íedereen, inspiratie op doen om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk zijn we daar bij BlueCity 365 dagen per jaar mee bezig 😉, maar tijdens de #WeekvandeCE doen we er nog een schepje boven op! Met meer dan 10 online & offline evenementen is er voor ieder wat wils.
 
BEKIJK DE AGENDA

ZATERDAG 12 FEBRUARI

Opening BlueCity Expo

Van zeewier bouwplaten tot kleding geverfd met schimmels: tussen 13.00 en 16.00 kan je de nieuwe BlueCity Expo bezoeken waarin je de de bio-materialen van de toekomst ontdekt. In de expo laten we je, al lopend door de oude wildwaterbaan, kennis maken met 10 bioneers uit het BlueCity Lab. Entree is gratis, aanmelden verplicht:
Aanmelden

Rondleidingen

 Tijdens de rondleiding ervaar je onze 12.000 m2 tellende circulaire voorbeeldstad en krijg een goed beeld van wat dat nou eigenlijk is, die circulaire economie. Neem je ook een duik in de toekomst? Voor de rondleiding om 11.00 zijn nog enkele kaartjes beschikbaar.
Tijden en tickets

Workshops

Van 12.00 tot 17.00 kan je tijdens Let's Fix Coffee & Music meedoen aan verschillende workshops. Master de kunst van Kintsugi en repareer je kapotte servies, leer de perfecte espresso zetten, maak een heerlijke bodyscrub met koffiedik of krijg vinyl samplen onder de knie. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!
Tickets

Muzikale avondvoorstelling

Heb jij live muziek ook zo ontzettend gemist? 's Avonds sluiten we de Week van de Circulaire Economie af met een bijzondere voorstelling van harpiste Doriene Marselje. Zodra de zon onder gaat neemt Doriene je mee op een magische muzikale en visuele tour. 
Tickets
Stay in the loop. Volg BlueCity op: 
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2022 BlueCity, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp