Copy
View this email in your browser
Scroll down to read this e-mail in another language

Kickstart je carrière in de circulaire economie met de Circular Challenge!

Wil je een netwerk opbouwen, je carrière een vliegende start geven en relevante ervaring opdoen? Doe dan mee met de Circular Challenge en ontwikkel in zes weken tijd een échte circulaire business case!

Je gaat aan de slag met de afvalstroom van een grote organisatie en zet deze om in een circulair product. Je wordt begeleid door circulaire koplopers, designers en financiële experts en werkt in een klein, multidisciplinair team - volledig coronaproof! De meest veelbelovende teams worden begeleid bij het opzetten van een echte startup.

IK WIL MEEDOEN!

BlueCity Radio - Rethinking Fashion

Op 23 april (15.00 - 16.30) duiken we tijdens Fashion Revolution Week dieper in de wereld achter onze kledingkast. In deze editie van BlueCity Radio onderzoeken we de textielberg. Hoe gaat Rotterdam daarmee om? En hoe draaien we de knop van fast fashion naar slow fashion om? Hier weten Hilde van Duijn en Remi Veldhoven van EigenDraads alles van. Samen brengen ze de problematiek en oplossingen voor Rotterdams textiel in kaart. Daarnaast zal Monique Drent van Awaerness Kollektiv je een concrete tips geven: wat kan jij doen om de textielberg in te perken?

DIT WIL IK NIET MISSEN

BlueCity en Rabobank lanceren podcast Goed Geld Verdienen over duurzaam ondernemen

Het traditionele bedrijfsmodel wankelt aan alle kanten. In de nieuwe podcast serie Goed Geld Verdienen gaan Daniël Poolen, duurzaamheidsonderzoeker bij de Rabobank, en Sabine Biesheuvel, mede-oprichter en directeur van BlueCity op zoek naar hoe het anders kan. Dat doen ze samen met zes toonaangevende ondernemers die nu al kiezen voor een nieuwe vorm van ondernemen - van innovatieve bedrijfsmodellen tot nieuwe financieringsvormen.

LUISTER HIER

Slam poet en muzikant Lisette Ma Neza deelt haar nieuwste werk in BlueCity

Lisette Ma Neza staat bekend om haar scherpe pen, zachte stem en poëtische performances. Met alle lockdowns van het laatste jaar besloot Lisette in de boeken te duiken en begon een artistiek onderzoek. Tijdens Momo Create & Perform, in BlueCity, kun je de eerste versies van het nieuwe materiaal zien, horen, voelen en beleven. De uitzending is te zien op 23 april tussen 19.00 en 22.00.

DAAR WIL IK BIJ ZIJN
Dank voor het lezen. Wil je meer weten over BlueCity?
Check onze website, lees ons blog of volg ons op social media:
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 BlueCity, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
ភាសាខ្មែរ
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
தமிழ்
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
Email Marketing Powered by Mailchimp