Copy
View this email in your browser
Scroll down to read this e-mail in another language
Hey <<Voornaam>>,

BlueCity is op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij de communicatiemanager die we zoeken? Bekijk de vacature hieronder.

En verder: het einde van de lockdown is nog niet in zicht, maar wij hebben tips om 'm door te komen! Ga bijvoorbeeld op Plastic Prikdate met je buurman, vriendin of broer. Blijf je liever thuis? Lees dan het interview met de oprichters van BlueCity of kijk Blue Economy Night terug op YouTube!

Vacature: Communicatiemanager (32/40 uur)

BlueCity is op zoek naar een communicatiemanager met strategische visie die snapt hoe je de spotlight gebruikt om onze missie te versterken. We zoeken een manager die meewerkt, snapt wat een campagne is, en hoe je die inzet om zaken te agenderen, maar ook hoe je onze middelen en kanalen in kan bedden in een overkoepelend plan. Ben (of ken) jij de persoon die we zoeken?
 
> > BEKIJK DE VACATURE

Het massale thuiswerken zorgt voor 10 tot 15% meer huisafval, het toegenomen online shoppen voor een ophoping van karton en de mondkapjesplicht voor een enorme toename van zwerfafval; dat moet anders. Nodig je buurman, tante of beste vriend uit en ga op Plastic Prikdate. We beginnen op 13 februari 2021 in Bloemhof! Meld je aan via de knop!
 

> > IK WIL OP PLASTIC PRIKDATE!

Van rotte kies tot icoon van nieuw ondernemerschap voor bedrijven én burgers 

Op 7 oktober 2020 vierde BlueCity haar vijfjarig bestaan met de lancering van een reeks interviews met partners en ondernemers. Als kers op de verjaardagstaart spreken we mede-oprichters Sabine Biesheuvel, algemeen directeur, en Wouter Veer, investeerder en financieel directeur. 

Samen kijken zij terug op vijf jaar pionieren, waarin ze een leeg zwembad transformeerde tot spil van de circulaire economie in stad én regio. Hoe zijn ze begonnen, wat waren de grootste uitdagingen? En vooral: hoe zien zij de toekomst? 

> > LEES HET INTERVIEW

Terugkijken: Blue Economy Night 2021


Op maandag 1 februari werd live vanuit het zwembad een quarantaine editie van Blue Economy Night uitgezonden tijdens de Week van de Circulaire Economie. Te gast waren o.a. Gunter Pauli, Mark Slegers van rotterzwam en econoom Najah Aouaki.

Gemist? Je kan Blue Economy Night nu online terugkijken!
> > KIJK TERUG OP YOUTUBE

"We wisten: dit wordt niet makkelijk - en het werd nóg moeilijker dan gedacht."

Van zwembad naar circulaire voorbeeldstad; daarvoor moet je een hoop (ver)bouwen. Hoe we dat aanpakken in BlueCity? Circulair, natuurlijk! Samen met BAM Bouw en Techniek bundelen we onze krachten om circulariteit in de bouw, met name door hoogwaardig hergebruik, te realiseren.

In een interview met Jeroen Zandboer, manager Duurzaamheid bij BAM Bouw en Techniek en Yvette Govaart (directeur vastgoed BlueCity) spelen we open kaart - van modulair bouwen tot hergebruikt materiaal. Dat laatste komt in giga hoeveelheden vrij en ermee werken is vrijwel CO2-neutraal - maar: hoe pak je dat aan?

> > LEES HET INTERVIEW
Dank voor het lezen. Wil je meer weten over BlueCity?
Check onze website, lees ons blog of volg ons op social media:
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 BlueCity, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
ភាសាខ្មែរ
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
தமிழ்
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
Email Marketing Powered by Mailchimp