Copy
Chili&Pepper            View this email in your browser
Te laat om een zomerreis te boeken? Nee hoor! 
In deze nieuwsbrief vind je aanbiedingen voor de maanden juli en augustus:  heel wat Europese steden, vliegvakanties naar de zon of autovakanties dicht bij huis...
ONTDEK KOPENHAGEN MET HET HELE GEZIN
Dacht je al eens aan citytrip met het hele gezin? Hip Kopenhagen is de ideale bestemming voor een leuke gezinsvakantie. Met de Copenhagen Card bezoek je de mooiste trekpleisters van de stad en reis je gratis met het openbaar vervoer. Extra genieten doe je in luxe verblijf Hotel d'Angleterre. Net zoals Travel Experts behoort Hotel d'Angleterre tot het Virtuoso netwerk, waardoor je geniet van verschillende extra voordelen. Vraag er naar bij jouw Travel Expert.
MEER OVER HET HOTEL HIER
HET MOOISTE VAN EUROPA MET FORTE
ESCAPES :  ALLE ROCCO FORTE HOTELS  -20%
Ga jij deze zomer het kanaal over naar Londen of Edinburgh? Eet je een heerlijke pizza in Firenze, in Rome of op Sicilië? Of ga je liever op verkenning in München en Berlijn? Wie twee (of meer) nachten boekt, geniet van een korting van 20% op een verblijf in alle Rocco Forte hotels in Europa. Ga langs bij jouw Travel Expert en werk een reisprogramma op maat uit, helemaal naar jouw wens. 
VIND JOUW TRAVEL EXPERT
1+1 GRATIS : THOMAS COOK LAST MINUTES

Zowel in juli als augustus kan je op vliegvakantie met een korting van 50% of meer. Je gaat zo met z'n 2 op reis voor de prijs van 1. De deelnemende hotels vind je hier terug. Het aanbod verandert continu, op = op, dus snel beslissen is de boodschap. Advies nodig? Jouw Travel Expert kan je zeker verder helpen. 

VIND HIER JOUW TRAVEL EXPERT
NIEUW BIJ THALYS: "PREMIUM MINI" 

Vanaf september kan je het Premium Mini ticket boeken bij Thalys. Dat is profiteren van alle Premium-diensten, maar wel tegen een verlaagde prijs aan -30%. Je geniet van een maaltijd aan de zitplaats, kan onderweg bladeren in de internationale pers en surft gratis op het wifi-netwerk aan boord. 

PARIJS -INSPIRATIE NODIG? KLIK HIER
OP AUTOVAKANTIE IN NOORD FRANKRIJK

Je reist 'in het spoor van de grote oorlog' en verblijft in Arras, Vienne-le-Château en Pont-à-Mousson. Een infopakket over de Eerste wereldoorlog en een digitale reisgids nemen je mee terug in de tijd. Een duik in de geschiedenis, maar uiteraard is er ook plaats voor ontspanning en gastronomie. Meer info vind je via onderstaande link. 

BEKIJK HIER DE AANBIEDING
VIND HIER JOUW TRAVEL EXPERT
You can contact us:nery.c@travel-experts  -  erwin.g@travel-experts.be
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
VIND JOUW TRAVEL EXPERT
Travel Experts is lid van Virtuoso, 'gespecialiseerd in de kunst van het reizen'. Download hier de 'Best of the Best' brochures met tips voor een onvergetelijk verblijf in 2018
Alle prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Travel-Experts Chili&Pepper · Brusselstraat 327 · Groot-Bijgaarden 1702 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp