Copy
View this email in your browser
Waar ga jij deze winter heen? Naar de zon of de sneeuw? Wij hebben in beide richtingen alvast enkele mooie aanbiedingen voor jou. Scroll snel door en ontdek wanneer je kan vertrekken.
OP KERSTKRUISE VANUIT ANTWERPEN
Ontdek het meest gezellige van wat Nederland en Duitsland in de kerstperiode te bieden hebben met een luxueuze riviercruise over de Rijn. Je scheept in in Antwerpen en bezoekt vervolgens Willemstad, Nijmegen, Keulen, Rüdesheim, Mainz, Bonn en Düsseldorf. Met onder meer enkele heerlijke diners, interessante stadsbezoeken en gezellige kerstmarkten, geniet je op deze trip gegarandeerd in alle luxe.  Wie voor het eind van de maand september boekt, geniet van een uniek vroegboekvoordeel. 
ONTDEK DE AANBIEDING EN HET PROGRAMMA
CONTACTEER JE TRAVEL-EXPERT VOOR MEER INFO
OP BEZOEK BIJ SANTA CLAUS -
WINTERS LAPLAND
Ontdek al het beste wat Fins-Lapland te bieden heeft gedurende een 8-daagse mini-rondreis. De allerleukste excursies worden gebundeld in een mooi voordeelpakket: een bezoek aan een sneeuw- en ijshotel, een diner in een ijsrestaurant, een bezoek aan het Santa Claus Village en het Arktikum Museum in Rovaniemi, Ranua Wildlife Park en nog veel meer. Wie voor het eind van de maand boekt, geniet bovendien nog van een vroegboekkorting.
BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA...
CONTACTEER JE TRAVEL EXPERT
HELEMAAL ZEN DE FEESTDAGEN IN
Ultiem ontspannen, dat doe je in Hotel Douro 41. Dit is een prachtige hotel, pal aan de oevers van de Douro, met fabelachtige vergezichten en een uitstekend kamercomfort. Bijna overal in het hotel kijk je uit op de voorbij glijdende rivier en de groene heuvels. De garantie bij uitstek voor een ontspannen verblijf in een natuurlijk en hedendaags decor. Wie boekt voor 14/10/18 voor een verblijf van minimaal 2 nachten tussen 15/10 en 27/12, geniet van een korting van -15%. Meer info bij je dichtstbijzijnde Travel Expert. 
ONTDEK HET HOTEL
CONTACTEER JE TRAVEL EXPERT
RITZ CARLTON ABAMA TENERIFE 6* SUPERKORTING -40%
Wie voor 30 september een verblijf boekt tussen nu en 26/12/18 in het Ritz Carlton Abama in Tenerife, kan genieten van een superkorting van -40%
BEKIJK DE PROMO HIER
CONTACTEER JE TRAVEL EXPERT VOOR INFO & BOEKINGEN
PEGASE DROOMAANBIEDINGEN NAAR PARADIJSELIJKE ZONBESTEMMINGEN
Je geniet van een korting tot wel 500 euro per persoon op de droomaanbiedingen van Pegase naar onder meer Griekenland, Tenerife, Lanzarote, Turkije en Marokko. Bekijk de flyer met extra info via onderstaande knop en neem vrijblijvend contact op met je Travel Expert voor meer info.
BEKIJK DE PROMO HIER
You can contact us: nery.c@travel-experts  -  erwin.g@travel-experts.be
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Travel Experts is lid van Virtuoso, 'gespecialiseerd in de kunst van het reizen'. Download hier de 'Best of the Best' brochures met tips voor een onvergetelijk verblijf in 2018
Alle prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Travel-Experts Chili&Pepper · Brusselstraat 327 · Groot-Bijgaarden 1702 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp