Copy
View this email in your browser
Gratis online trainingen en demosessies bij SITECH

Nieuwe functies in Trimble Business Center

De nieuwe versie Trimble Business Center 5.3 is onlangs uitgebracht, Rick & Pieter bespreken in dit interview waarom Business Center als een volwaardig CAD programma gezien kan worden.

 
Onlangs is de nieuwe versie van Trimble Business Center 5.3 uitgebracht. Uiteraard zijn hierin weer allerlei nieuwe functies toegevoegd ofwel gewijzigd, zoals de CAD Command Line en Plot functie.
In deze video worden de nieuwe functies uitgebreid door Rick & Pieter besproken.

Kijk hier voor meer informatie over Trimble Business Center

SITECH online events

 
SITECH blijft u ondersteunen en adviseren met interactieve trainingen en demo’s! Volgende week organiseren wij onderstaande online events. Graag tot ziens in het virtuele SITECH Academy lokaal!
 
Voor meer informatie over deze online events kunt u kijken op de SITECH website
 
EarthWorks – Machinisten training - Duur: +/- 2,5u      
Datum woensdag 17 juni   -  Tijd 13:00 u

KKennismaking voor machinisten met het EarthWorks systeem.

       BC V5 – Site Construction - Duur: 2,5u     
   Datum dinsdag 16 juni - 13:00 uur 
 De module Site Construction van BC V5 is ijzersterk én uniek op onder andere 3 fronten;

  • Modelleren: snel van 2D naar 3D? Door middel van de nieuwe ontwerpmethode “vertical desgin” of corridor & alignment functies kunt u complexe details als een kruising of rotonde met enorme snelheid en flexibiliteit ontwerpen.
  • Analyse & Rapportage: specificeer en optimaliseer uw grondstromen, zodat uw projectkosten nog beter inzichtelijk worden gemaakt. Verwerk de grondgesteldheid in uw plan, en minimaliseer uw risico’s in deze tijd van strenge (PFAS) normen.
  • Presentatie: creëer vaste templates en formats per project of opdrachtgever. Plotten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo u zich wenst in te schrijven, het tijdstip, uw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook de gegevens van overige deelnemers binnen uw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

 
Kijk hier voor meer informatie en de agenda

SITECH heeft een speciale actie, wanneer u één maand Trimble SiteVison huurt, wordt bij de overname de volledige huurprijs verrekend met de overnameprijs. 


Met Trimble SiteVision is het mogelijk om uw project al te bekijken voordat dit gestart is.

MRI & AR (Augmented Reality) is in veel industrieën een belangrijk onderdeel van het beroepsleven geworden en uiteindelijk is het ook in de bouwsector gekomen.
Wat zijn en wat betekenen deze verschillende termen?

MRI betekent Mixed Reality, wat betekent dat je de echte wereld kunt combineren met een virtuele wereld waar fysieke en digitale objecten in realtime naast elkaar bestaan ​​en samenwerken.

AR betekent Augmented Reality, wat betekent dat de computer een afbeelding genereert die over de echte wereld heen ligt. Dus je combineert realiteit met een digitaal bestand. Naarmate draagbare apparaten krachtiger en intelligenter worden, kunnen we nu Augmented Reality gebruiken met onze eigen telefoon. Dit is waar het AR-product Trimble SiteVision in beeld komt.

Neem het 3D-model het veld in en zie hoe dingen eruit zien als het klaar is.

Klik hier voor meer informatie over SiteVision

SITECH online trainingen & demosessies nu ook op de SITECH App!

Aangezien er om praktische redenen veel vragen zijn gekomen over het terugkijken van events, zijn wij verheugd om te melden dat een gedeelte van de events inmiddels beschikbaar zijn in onze SITECH App.

SITECH APP
Download de app in uw Playstore of App Store, zoek op “SITECH Nederland BV”. U kunt de app gebruiken zodra u beschikt over een wachtwoord en een gebruikersnaam, deze kunt u in de app aanvragen. Activatie hiervan blijft een handmatige handeling voor een SITECH medewerker, reken op een verwerkingstijd van circa 24u met inachtneming van werkdagen.
Events zijn te vinden onder FAQ (links onderaan) –-> Online events.
We zullen de meest bezochte Online events als eerste delen, daarop volgen de andere trainingen en demosessies

Klik hier voor meer informatie over de SITECH Support App
Twitter
Facebook
Website
Instagram
https://www.youtube.com/channel/UCYUNBxCxc5YF_8VYFOVD0Xw?view_as=subscriber&utm_source=SITECH+Nederland&utm_campaign=4338b75a08-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_05_11_11&utm_medium=email&utm_term=0_63e4bbb8eb-4338b75a08-
LinkedIn
Copyright ©2020 SITECH Nederland BV, All rights reserved.


Ons e-mailadres is:
info@sitech-nederland.com

Wilt u uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor deze Newsflash?
u kunt hier uw gegevens updaten of u uitschrijven voor de Newsflash.