Copy
View this email in your browser
Gratis online trainingen en demosessies bij SITECH

SITECH online events

 
SITECH blijft u ondersteunen en adviseren met interactieve trainingen en demo’s! Volgende week organiseren wij onderstaande online events. Graag tot ziens in het virtuele SITECH Academy lokaal!
 
Voor meer informatie over deze online events kunt u kijken op de SITECH website
 
EarthWorks – Beheerders training - Duur: +/- 2,5u      
Datum woensdag 10 juni   -  Tijd 13:00 u

Kennismaking voor werkvoorbereiders / GPS-beheerders met het Earthworks en TCC platform.

EarthWorks 2.0  - Werkvoorbereiding en BC / Workflow  - Duur: +/- 1,5u         
  Datum donderdag 11 juni - 15:00 uur    
Om de voordelen van de update 2.0 goed te benutten, heeft u een ander bestandsformaat nodig (.vcl). Daarnaast is de omgeving TCC / Worksmanager nog belangrijker dan voorheen.

                   Processing Drone data demosessie  - Duur: +/-  2,5u      
   Datum dinsdag 9 juni - 13:00 uur 
  
Trimble Stratus: software om uw drone resultaten te verwerken tot gegevens waar u echt iets mee kunt. Live dwarsprofielen genereren en vergelijken binnen timelaps. Het unieke is dat u de resultaten heel eenvoudig online kunt delen met uw collega’s of opdrachtgevers. Erg gaaf, mis dit event niet als u overweegt om uw depots in te meten met een drone!

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo u zich wenst in te schrijven, het tijdstip, uw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook de gegevens van overige deelnemers binnen uw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

 
Kijk hier voor meer informatie en de agenda

Trimble SiteVision

SITECH heeft een speciale actie, wanneer u één maand Trimble SiteVison huurt, wordt bij de overname de volledige huurprijs verrekend met de overnameprijs. 


Met Trimble SiteVision is het mogelijk om uw project al te bekijken voordat dit gestart is.

MRI & AR (Augmented Reality) is in veel industrieën een belangrijk onderdeel van het beroepsleven geworden en uiteindelijk is het ook in de bouwsector gekomen.
Wat zijn en wat betekenen deze verschillende termen?

MRI betekent Mixed Reality, wat betekent dat je de echte wereld kunt combineren met een virtuele wereld waar fysieke en digitale objecten in realtime naast elkaar bestaan ​​en samenwerken.

AR betekent Augmented Reality, wat betekent dat de computer een afbeelding genereert die over de echte wereld heen ligt. Dus je combineert realiteit met een digitaal bestand. Naarmate draagbare apparaten krachtiger en intelligenter worden, kunnen we nu Augmented Reality gebruiken met onze eigen telefoon. Dit is waar het AR-product Trimble SiteVision in beeld komt.

Neem het 3D-model het veld in en zie hoe dingen eruit zien als het klaar is.

Klik hier voor meer informatie over SiteVision

Earthworks 2.0 in vakblad Bouwmachines


Onlangs verscheen in het vakblad Bouwmachines en op Bouwmachines.nl een artikel over Trimble EarthWorks 2.0! 

Trimble heeft het machinebesturingssysteem Earthworks vernieuwd. Earthworks 2.0 biedt grensverleggende nieuwe functies voor alle type machines. De verbeteringen moeten resulteren in het sneller terugverdienen van de investering, een hogere productiviteit en minder trainingstijd voor machinisten. Voor graafmachines met Trimble Earthworks is nu ook Augmented Reality beschikbaar. Nieuw van Trimble is ook de horizontale besturingsregeling voor dozers; een automatische besturing van de machine op een horizontale aslijn, bijvoorbeeld achterkant trottoirband, afbreeklijn, middellijn weg of onderkant helling 
Klik hier om het volledige artikel te lezen

SITECH online trainingen & demosessies nu ook op de SITECH App!

Aangezien er om praktische redenen veel vragen zijn gekomen over het terugkijken van events, zijn wij verheugd om te melden dat een gedeelte van de events inmiddels beschikbaar zijn in onze SITECH App.

SITECH APP
Download de app in uw Playstore of App Store, zoek op “SITECH Nederland BV”. U kunt de app gebruiken zodra u beschikt over een wachtwoord en een gebruikersnaam, deze kunt u in de app aanvragen. Activatie hiervan blijft een handmatige handeling voor een SITECH medewerker, reken op een verwerkingstijd van circa 24u met inachtneming van werkdagen.
Events zijn te vinden onder FAQ (links onderaan) –-> Online events.
We zullen de meest bezochte Online events als eerste delen, daarop volgen de andere trainingen en demosessies

Klik hier voor meer informatie over de SITECH Support App
Twitter
Facebook
Website
Instagram
https://www.youtube.com/channel/UCYUNBxCxc5YF_8VYFOVD0Xw?view_as=subscriber&utm_source=SITECH+Nederland&utm_campaign=4338b75a08-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_05_11_11&utm_medium=email&utm_term=0_63e4bbb8eb-4338b75a08-
LinkedIn
Copyright ©2020 SITECH Nederland BV, All rights reserved.


Ons e-mailadres is:
info@sitech-nederland.com

Wilt u uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor deze Newsflash?
u kunt hier uw gegevens updaten of u uitschrijven voor de Newsflash.