Copy
View this email in your browser
Gratis online trainingen en demosessies bij SITECH

SITECH online trainingen & demosessies nu ook op de SITECH App!

Aangezien er om praktische redenen veel vragen zijn gekomen over het terugkijken van events, zijn wij verheugd om te melden dat een gedeelte van de events inmiddels beschikbaar zijn in onze SITECH App.

De volgende trainingen zijn nu ook terug te kijken in de SITECH App:
1. Earthworks - Machinisten training
2. Earthworks - GPS-Beheer training
3. Earthworks - Ontwerpen in het veld
4. Earthworks - Systeem Updaten
5. Earthworks 2.0 - What's New

SITECH APP
Download de app in uw Playstore of App Store, zoek op “SITECH Nederland BV”. U kunt de app gebruiken zodra u beschikt over een wachtwoord en een gebruikersnaam, deze kunt u in de app aanvragen. Activatie hiervan blijft een handmatige handeling voor een SITECH medewerker, reken op een verwerkingstijd van circa 24u met inachtneming van werkdagen.
Events zijn te vinden onder FAQ (links onderaan) –-> Online events.
We zullen de meest bezochte Online events als eerste delen, daarop volgen de andere trainingen en demosessies

Klik hier voor meer informatie over de SITECH Support App

Eerste klassikale training op woensdag 22 juli

 U kunt zich weer inschrijven voor een klassikale Earthworks machinisten training. Vanwege Covid 19 zijn de klassikale trainingen de afgelopen weken komen te vervallen. Voor deze training is een maximaal aantal deelnemers van 4 personen toegestaan. Uiteraard volgen wij hierin de regels die opgesteld zijn door het RIVM. 
De EarthWorks machinisten training zal plaatsvinden op woensdag 22 juli om 09:00 uur bij SITECH Nederland.
U kunt zich via onderstaande link inschrijven of contact opnemen met SITECH via het nummer 0493-681000
  

 
Kijk hier voor meer informatie

SITECH online events

 
SITECH blijft u ondersteunen en adviseren met interactieve trainingen en demo’s! Volgende week organiseren wij onderstaande online events. Graag tot ziens in het virtuele SITECH Academy lokaal!
 
Voor meer informatie over deze online events kunt u kijken op de SITECH website
 
EarthWorks – Ontwerpen in het veld - Duur: +/- 2,5u      
Datum woensdag 24 juni   -  Tijd 13:00 u

Met het EarthWorks systeem creëert u overal, waar u ook bent binnen een handomdraai een eigen ontwerp in het veld. Het maken van een bassin, doortrekken van een sloot of aanmaken van een vlak op -1% afschot, hoe zat het ook alweer?

EarthWorks 2.0 – Werkvoorbereiding en BC/Workflow
 - Duur: +/- 1,5u      
Datum donderdag 25 juni   -  Tijd 15:00 u

Om de voordelen van de update 2.0 goed te benutten, heeft u een ander bestandsformaat nodig (.vcl). Daarnaast is de omgeving TCC / Worksmanager nog belangrijker dan voorheen.

     GPS meet- en uitzetapparatuur – GPS meetset - Duur: 2,5u     
   Datum dinsdag 23 juni - 13:00 uur 
Kennismaking met een GPS-meetset, en de nieuwe mogelijkheden van Trimble, onder andere:

  • SPS986: GPS ontvanger met tilt compensatie, met de unieke mogelijkheid om schuin te kunnen meten. Binnen kortere tijd, met meer gemak, nog nauwkeuriger meten en uitzetten!
  • Gecodeerd meten met FXL codebibliotheek: Wij ondersteunen u optimaal door een pasklare, zéér uitgebreide codebibliotheek mee te leveren bij de investering in een nieuwe GPS-meetset. De complexiteit van het gebruik van een GPS meetset ligt vaak bij de dataverwerking, niet bij het inmeten van het punt. Door middel van de vooraf gedefinieerde FXL-lijst vereenvoudigd u de dataverwerking en rapportage.
  • Nieuwe veldboeken: Trimble T7 en T10 tablets en het TSC7 veldboek, maar sinds kort ook een mogelijkheid op een Android device.

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo u zich wenst in te schrijven, het tijdstip, uw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook de gegevens van overige deelnemers binnen uw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

 
Kijk hier voor meer informatie en de agenda

SITECH heeft een speciale actie, wanneer u één maand Trimble SiteVison huurt, wordt bij de overname de volledige huurprijs verrekend met de overnameprijs. 


Met Trimble SiteVision is het mogelijk om uw project al te bekijken voordat dit gestart is.

MRI & AR (Augmented Reality) is in veel industrieën een belangrijk onderdeel van het beroepsleven geworden en uiteindelijk is het ook in de bouwsector gekomen.
Wat zijn en wat betekenen deze verschillende termen?

MRI betekent Mixed Reality, wat betekent dat je de echte wereld kunt combineren met een virtuele wereld waar fysieke en digitale objecten in realtime naast elkaar bestaan ​​en samenwerken.

AR betekent Augmented Reality, wat betekent dat de computer een afbeelding genereert die over de echte wereld heen ligt. Dus je combineert realiteit met een digitaal bestand. Naarmate draagbare apparaten krachtiger en intelligenter worden, kunnen we nu Augmented Reality gebruiken met onze eigen telefoon. Dit is waar het AR-product Trimble SiteVision in beeld komt.

Neem het 3D-model het veld in en zie hoe dingen eruit zien als het klaar is.

Klik hier voor meer informatie over SiteVision
Twitter
Facebook
Website
Instagram
https://www.youtube.com/channel/UCYUNBxCxc5YF_8VYFOVD0Xw?view_as=subscriber&utm_source=SITECH+Nederland&utm_campaign=4338b75a08-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_05_11_11&utm_medium=email&utm_term=0_63e4bbb8eb-4338b75a08-
LinkedIn
Copyright ©2020 SITECH Nederland BV, All rights reserved.


Ons e-mailadres is:
info@sitech-nederland.com

Wilt u uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor deze Newsflash?
u kunt hier uw gegevens updaten of u uitschrijven voor de Newsflash.