Copy
View this email in your browser
Gratis online trainingen en demosessies bij SITECH

SITECH online events

 
SITECH blijft u ondersteunen en adviseren met interactieve trainingen en demo’s! Volgende week organiseren wij onderstaande online events. Graag tot ziens in het virtuele SITECH Academy lokaal!
 
Voor meer informatie over deze online events kunt u kijken op de SITECH website
 
EarthWorks – Systeem updaten - Duur: +/- 1u 
Datum: woensdag 3 juni  –  Tijd: 13:00 u

U heeft 5 jaar lang recht op software updates van het Trimble EarthWorks systeem, u dient deze updates wel zelf te activeren. Nog even opfrissen, hoe gaat dat updaten ook alweer in zijn werk?

EarthWorks 2.0 - What's New? - Duur: +/- 1,5u         
   Datum donderdag 4 juni - 15:00 uur    
Circa 2 jaar na de introductie in Nederland, introduceerde Trimble de volgende stap van het EarthWorks platform, versie 2.0. Werkelijk een waslijst aan nieuwe mogelijkheden voor de graafmachines, bulldozers en grader. Don’t miss it!

BusinessCenter 5.0 - CAD functies V5.3 + Surface Modelling -
Duur: +/- 2,5u     
   
   Datum dinsdag 2 juni - 09:00 uur    
Met deze module kunt u snel machinemodellen creëren, volumes berekenen, uw grondbalans opmaken en controleren of u model op de juiste locatie ligt. Daarnaast is het vanaf versie 5.3 mogelijk om CAD command functies te gebruiken. Eigenlijk een must voor iedere aannemer die met Trimble 3D technieken werkt en op zoek  is naar een passende CAD omgeving!

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo u zich wenst in te schrijven, het tijdstip, uw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook de gegevens van overige deelnemers binnen uw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

 
Kijk hier voor meer informatie en de agenda

SITECH online trainingen & demosessies nu ook op de SITECH App!

Aangezien er om praktische redenen veel vragen zijn gekomen over het terugkijken van events, zijn wij verheugd om te melden dat een gedeelte van de events inmiddels beschikbaar zijn in onze SITECH App.

SITECH APP
Download de app in uw Playstore of App Store, zoek op “SITECH Nederland BV”. U kunt de app gebruiken zodra u beschikt over een wachtwoord en een gebruikersnaam, deze kunt u in de app aanvragen. Activatie hiervan blijft een handmatige handeling voor een SITECH medewerker, reken op een verwerkingstijd van circa 24u met inachtneming van werkdagen.
Events zijn te vinden onder FAQ (links onderaan) –-> Online events.
We zullen de meest bezochte Online events als eerste delen, daarop volgen de andere trainingen en demosessies

Klik hier voor meer informatie over de SITECH Support App

Trimble SiteVision

Met deze Augmented Reality oplossing is het mogelijk om de realiteit te combineren met een digitaal bestand. Met SiteVision kunnen we Augmented Reality gebruiken met onze eigen telefoon. Dit is waar het AR-product Trimble SiteVision in beeld komt.

Met Trimble SiteVision is het mogelijk om uw project al te bekijken voordat dit gestart is.

MRI & AR (Augmented Reality) is in veel industrieën een belangrijk onderdeel van het beroepsleven geworden en uiteindelijk is het ook in de bouwsector gekomen.
Wat zijn en wat betekenen deze verschillende termen?

MRI betekent Mixed Reality, wat betekent dat je de echte wereld kunt combineren met een virtuele wereld waar fysieke en digitale objecten in realtime naast elkaar bestaan ​​en samenwerken.

AR betekent Augmented Reality, wat betekent dat de computer een afbeelding genereert die over de echte wereld heen ligt. Dus je combineert realiteit met een digitaal bestand. Naarmate draagbare apparaten krachtiger en intelligenter worden, kunnen we nu Augmented Reality gebruiken met onze eigen telefoon. Dit is waar het AR-product Trimble SiteVision in beeld komt.

Neem het 3D-model het veld in en zie hoe dingen eruit zien als het klaar is.

Download een app op een ondersteunde Android-telefoon en maak vervolgens verbinding met de satellietontvanger. Briljant en gemakkelijk!

Klik hier voor meer informatie over SiteVision

SITECH 2e pinksterdag geslotenOp maandag 1 juni is SITECH gesloten en niet bereikbaar. Vanaf dinsdag 2 juni is SITECH weer gewoon geopend. 
Twitter
Facebook
Website
Instagram
https://www.youtube.com/channel/UCYUNBxCxc5YF_8VYFOVD0Xw?view_as=subscriber&utm_source=SITECH+Nederland&utm_campaign=4338b75a08-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_05_11_11&utm_medium=email&utm_term=0_63e4bbb8eb-4338b75a08-
LinkedIn
Copyright ©2020 SITECH Nederland BV, All rights reserved.


Ons e-mailadres is:
info@sitech-nederland.com

Wilt u uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor deze Newsflash?
u kunt hier uw gegevens updaten of u uitschrijven voor de Newsflash.