Copy
View this email in your browser

SITECH wenst u fijne feestdagen

SITECH wenst u fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2022 toe! Wij bedanken u voor het vertrouwen in SITECH het afgelopen jaar.

SITECH is tussen Kerst en oud & nieuw gewoon geopend en bereikbaar.

Onze Support afdeling is van 27 december t/m 7 januari bereikbaar op het telefoonnummer 0493 - 68 10 09  van 08:30 uur tot 17:00 uur. 

Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december is SITECH gesloten vanaf 15:00 uur. 

LinkedIn Business Center Groep

Wil jij ook meer weten over Trimble Business Center? Kun je wellicht wel wat handige tips gebruiken?
SITECH heeft een nieuwe LinkedIn groep aangemaakt speciaal voor gebruikers van Business Center, hier zal met enige regelmaat informatie op verschijnen. Of dit nu gaat om de nieuwste versie die beschikbaar is of handige tools die gebruikt kunnen worden.

Klik hier voor om lid te worden van de LinkedIn groep

Inruilactie machinemodems gaat nog door

Een goede verbinding met het internet vanuit uw machines wordt van grotere waarde. Veel machines werken met het SNM940 3G-modem. Bij verschillende providers in Nederland is het echter al begonnen met het uit faseren van het 3G-netwerk in de overgang naar 4 en 5G. Vanaf 1 januari 2022 zullen verschillende providers het 3G netwerk stopzetten. De gebruikers die niet beschikken over een 4G-modem, vallen dan terug op een trager 2G-netwerk. Om uw machine zo goed te laten werken via een internet verbinding adviseer wij om uw modem en simkaart zo spoedig mogelijk te updaten.

Hiervoor is nodig:

  • 4G data simkaart
  • SNM941 4G-modem
  • 4G antenne

Als aan al deze 3 factoren is voldaan kunt u optimaal gebruik maken van diensten welke via het internet worden aangeboden en vloeiende data overdracht.

Om u hier in te ondersteunen, kunt u een SNM940-modem upgraden via een inruilactie naar een SNM941-modem met een 4G-antenne. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden en een advies op maat.

Lees hier meer over onze inruilactie en simkaarten

Klassikale trainingen Earthworks

Klassikale trainingen blijven tot nu toe doorgaan, dit mag volgens de regels van het RIVM. Indien deze niet op locatie in Asten gehouden kan worden vanwege het aantal personen zullen wij een andere accommodatie regelen.  Hierdoor kunnen we de af 1.5 meter te kunnen hanteren. Dit is uiteraard onder voorbehoud  van de op dat moment geldende Corona maatregelen. Indien het niet mogelijk is op locatie in Asten bieden wij tijdig een passende oplossing. 
 
Zie hieronder de verschillende data:
- EarthWorks Machinisten trainingen
Dinsdag 4 januari, 6 januari & 13 januari
- EarthWorks Beheerderstraining
Dinsdag 11 januari

Inschrijven kan online middels het registratieformulier, let op vol is vol.

Kijk hier voor de juiste training en de agenda

Training WorksManager gaat online door  

Hierbij een update wat betreft de overschakeling van TCC naar WorksManager, zoals de meesten van u wel weten wordt TCC vervangen door Trimble WorksManager. Binnenkort worden alle TCC gebruikers benaderd door ons voor deze omschakeling en ontvangt u meer informatie. In deze perioden wordt de omzetting van TCC naar WorksManager ook echt gerealiseerd en zal TCC in 2022 ook niet meer actief zijn.
Op dinsdag 18 januari &  1 februari staat er een nieuwe online training; TCC overzetten naar WorksManger ingepland. 

Zie hier een goede impressie van de voordelen van WorksManager! 
Klik hier voor meer informatie over WorksManager

SITECH is op zoek naar nieuwe collega's

SITECH is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van grondverzet? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Klik hier voor meer informatie over deze vacatures
Twitter
Facebook
Website
Instagram
https://www.youtube.com/channel/UCYUNBxCxc5YF_8VYFOVD0Xw?view_as=subscriber&utm_source=SITECH+Nederland&utm_campaign=4338b75a08-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_05_11_11&utm_medium=email&utm_term=0_63e4bbb8eb-4338b75a08-
LinkedIn
Copyright ©2021 SITECH Nederland BV, All rights reserved.


Ons e-mailadres is:
info@sitech-nederland.com

Wilt u uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor deze Newsflash?
u kunt hier uw gegevens updaten of u uitschrijven voor de Newsflash.