Copy
View this email in your browser
Gratis online trainingen en demosessies bij SITECH

Boek een bedrijfstraining bij SITECH Nederland!

Op dit moment bestaat de dag voornamelijk uit online- trainingen volgen en online vergaderen. Bent u al aan deze werkwijze gewend of juist nog niet?

Heeft u behoefte aan een training voor uw medewerkers waarbij klassikale les wordt gegeven? Dan heeft SITECH goed bericht voor u!

Vanaf heden bied SITECH weer trainingen aan bij u op locatie. Hierbij wordt een klassikale training verzorgd voor de medewerkers van uw onderneming. Vooraf wordt de training doorgesproken op de inhoud en  bespreken we wat we kunnen doen om te voldoen aan de huidige regelgeving opgesteld door het RIVM.

Aan de hand van de diverse modules die op de SITECH Academy gegeven worden, kunt u een specifiek programma samen te stellen. Het trainen van u medewerkers wordt op deze wijze maatwerk, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Haal de maximale prestaties uit uw SITECH producten, door uw medewerkers te trainen op het meest optimale en efficiëntste gebruik.

Het is mogelijk om een training samen te stellen waarmee uw medewerkers leren werken met alle SITECH producten die u binnen uw organisatie gebruikt!

Klik hier voor meer informatie over SITECH bedrijfstrainingen

Opbouw Trimble EarthWorks bij van Schie B.V. op Kobelco 260

Afgelopen week heeft SITECH een Trimble Earthworks systeem opgebouwd bij Van Schie B.V. in Mijdrecht. 
Het systeem is opgebouwd op een Kobelco 260. 
Bij deze een impressie van de Kobelco, wij wensen Van Schie B.V. veel werkplezier! 

Kijk hier voor meer informatie over Earthworks

Eerste klassikale training op woensdag 22 juli

U kunt zich weer inschrijven voor een klassikale Earthworks machinisten training. Vanwege Covid 19 zijn de klassikale trainingen de afgelopen weken komen te vervallen. Voor deze training is een maximaal aantal deelnemers van 4 personen toegestaan. Uiteraard volgen wij hierin de regels die opgesteld zijn door het RIVM. 
De EarthWorks machinisten training zal plaatsvinden op woensdag 22 juli om 09:00 uur bij SITECH Nederland.
U kunt zich via onderstaande link inschrijven of contact opnemen met SITECH via het nummer 0493-681000

Kijk hier voor meer informatie over Trimble Earthworks

SITECH online events

 
SITECH blijft u ondersteunen en adviseren met interactieve trainingen en demo’s! Volgende week organiseren wij onderstaande online events. Graag tot ziens in het virtuele SITECH Academy lokaal!
 
Voor meer informatie over deze online events kunt u kijken op de SITECH website
 
EarthWorks – Systeem updaten - Duur: +/- 2,5u      
Datum woensdag 1 juli   -  Tijd 13:00 u

U heeft 5 jaar lang recht op software updates van het Trimble EarthWorks systeem, u dient deze updates wel zelf te activeren. Nog even opfrissen, hoe gaat dat updaten ook alweer in zijn werk?

EarthWorks 2.0 – Werkvoorbereiding en BC/Workflow
 - Duur: +/- 1,5u      
Datum donderdag 2 juli   -  Tijd 15:00 u

Om de voordelen van de update 2.0 goed te benutten, heeft u een ander bestandsformaat nodig (.vcl). Daarnaast is de omgeving TCC / Worksmanager nog belangrijker dan voorheen.

     Trimble Business Center V5 –
BC CAD functies V5.3 + Surface Modelling -    
 Duur: 2,5u     

   Datum dinsdag 30 juni - 13:00 uur 
Met deze module kunt u snel machinemodellen creëren, volumes berekenen, uw grondbalans opmaken en controleren of u model op de juiste locatie ligt. Daarnaast is het vanaf versie 5.3 mogelijk om CAD command functies te gebruiken. Eigenlijk een must voor iedere aannemer die met Trimble 3D technieken werkt en op zoek  is naar een passende CAD omgeving!

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo u zich wenst in te schrijven, het tijdstip, uw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook de gegevens van overige deelnemers binnen uw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

 
Kijk hier voor meer informatie en de agenda
Twitter
Facebook
Website
Instagram
https://www.youtube.com/channel/UCYUNBxCxc5YF_8VYFOVD0Xw?view_as=subscriber&utm_source=SITECH+Nederland&utm_campaign=4338b75a08-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_05_11_11&utm_medium=email&utm_term=0_63e4bbb8eb-4338b75a08-
LinkedIn
Copyright ©2020 SITECH Nederland BV, All rights reserved.


Ons e-mailadres is:
info@sitech-nederland.com

Wilt u uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor deze Newsflash?
u kunt hier uw gegevens updaten of u uitschrijven voor de Newsflash.