Copy

Nieuwsbrief augustus 2018

Daar zijn we weer :) !
Jihoee! Het nieuwe schooljaar gaat weer bijna beginnen! Wat is de tijd gevlogen. We hopen dat iedereen goed heeft kunnen genieten van het lekkere weer en de vakantie. Op school zijn alle voorbereidingen inmiddels alweer begonnen. Rust nog maar even goed uit, zodat we maandag fris en fruitig het nieuwe schooljaar kunnen starten. 
 
In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar willen we graag aandacht besteden aan praktische informatie over onze school. Denk bijv. aan de schooltijden en -regels, aanwezigheid van de directie, intern begeleider en administratie, de schoolgids en kalender. Altijd fijn om alle schoolinformatie weer even op een rijtje te hebben!
 
Is iedereen er klaar voor? Wij hebben er zin in :) ! 

Eerste schooldag

Maandag 20 augustus starten we het nieuwe schooljaar. De eerste schooldag starten we om 8.30 uur feestelijk met elkaar op het schoolplein. Ouders zijn hierbij ook van harte welkom! 

Vanaf 8.20 uur gaat de poort open. Na de opening gaan de kinderen met de leerkrachten naar hun nieuwe klas en voor de ouders staat er koffie/thee klaar in de aula.

Nieuwe schooltijden

De kinderen mogen zowel ‘s morgens als ‘s middags 10 minuten van tevoren binnen komen, onze zogenaamde inlooptijd. Als u, als ouder, wat wilt bespreken dan kunt u dat beter na schooltijd doen, aangezien het bij het begin van de les druk is met binnenkomende kinderen. 

Ziekmeldingen kunnen vanaf 8.00 uur telefonisch worden doorgegeven via 0164-682040. U dient altijd zelf te bellen naar school. Mailtjes of appjes zijn hiervoor niet geschikt.
 
Gymtijden
Dinsdag:
  • 13.00 - 14.00 uur: groep 3-4 en 5-6
  • 14.00 - 15.00 uur: groep 7-8 en 6-7-8 Rubiqs
Donderdag:
  • 9.00 - 10.00 uur: groep 5-6
  • 10.30 - 11.15 uur: groep 3-4
  • 11.15 - 12.00 uur: groep 7-8 en 6-7-8 Rubiqs

Schoolfotograaf

Dinsdag 21 augustus komt de schoolfotograaf langs! De foto's worden onder schooltijd gemaakt. We vinden het namelijk leuk om een keer die zomerse snoetjes vast te leggen en zo hebben we gelijk aan het begin van het schooljaar een leuke groepsfoto! De schoolgaande broertjes en zusjes worden onder schooltijd gefotografeerd. Van 15.15 - 16.00 uur is er gelegenheid om ook met niet schoolgaande broertjes en zusjes op de foto te gaan.

Aanwezigheid directie, intern begeleider

Directeur: Lucy Derks.
Aanwezig op dinsdag, woensdag (tot 12.30 uur) en donderdag. 

Plaatsverv. directeur: Hanneke Brooijmans.
Aanwezig op maandag en vrijdagochtend.

Intern begeleider: Nancy Smout.
Aanwezig op maandag en donderdag.
 
Managementassistent: Daisy Wattimena.
Aanwezig op dinsdag en woensdag (even weken).

Veilig naar school

We vinden het belangrijk dat kinderen veilig naar school komen. Loop daarom, voordat school weer begint, nog even de fiets van uw kind na. 

En voor de chauffeurs: denkt u a.u.b. aan de geadviseerde rijrichting. U kunt gebruik maken van de Kiss & Ride strook, waar u uw kind afzet en gelijk weer doorrijdt. Of u parkeert de auto in een parkeervak. Beter een eindje lopen dan dat er onveilige situaties ontstaan. Check, check, dubbelcheck en uw kind kan weer veilig naar school dit jaar :) !

Schoolgids en kalender

In de eerste schoolweek zal aan alle oudste kinderen een schoolkalender meegegeven worden voor thuis. Hierin staan belangrijke schooldata en informatie aangegeven.
De schoolkalender kunt u hier ook alvast downloaden.

De digitale schoolgids vindt u binnenkort op onze website!

Avondvierdaagse

Van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 september is het weer tijd voor de Avondvierdaagse in Halsteren! Voor alle wandelaars: veel succes nog met de voorbereidingen en zet 'm op tijdens de vierdaagse! 

Studiedag 

Op dinsdag 11 september hebben we studiedag op school. Dit betekent dat alle kinderen deze dag vrij zijn en lekker een extra dagje kunnen relaxen :) . Alle andere studiedagen kunt u in de schoolkalender terugvinden.

Schoolreisje

In september staat er een leuke activiteit op het programma....namelijk de schoolreis :) Op donderdag 13 september gaan we namelijk met z'n allen naar Blijdorp! Meer informatie hierover volgt nog.

Veel succes!

We kijken uit naar een ontzettend gezellig schooljaar. Wij hebben er superveel zin in en gaan er met z'n allen een leuk schooljaar van maken! Iedereen heel veel succes en vooral plezier toegewenst.

Tot maandag!

Copyright © 2019 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


Email Marketing Powered by Mailchimp