Copy
14. januar 2022

spamfilter
ARRANGEMENT // 2. FEBRUAR

Otte råd til kommunerne om fremtidens digitale infrastruktur

Den 2. februar 2022 samler vi kommuner, netværksoperatører og statslige myndigheder for at diskutere, hvad vi er kommet frem til i fire workshops om 5G, og hvad næste skridt er. Vi præsenterer også ”Byernes 5G Manifest”, som giver otte råd til, hvordan kommuner kan bruge 5G som kunde, myndighed og facilitator for borgere og virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig her
GRØN INDSATS

På udkig efter grønne kompetencer?

Vi søger lige nu virksomheder og organisationer, der vil lade en lille gruppe ledige afprøve deres grønne kompetencer og hjælpe med en konkret grøn indsats. Det kan for eksempel være et grønt regnskab, en certificering eller målrettet arbejde med FN's verdensmål.

Læs mere her

ARRANGEMENT // 19. JANUAR

5 råd til hvordan du kommer godt i gang med dynamisk gadebelysning

Vær med, når DOLL Live den 19. januar sætter fokus på dynamisk belysning i byrum. På dagen får du de fem bedste råd til, hvordan du kommer i gang med dynamisk belysning i din by. 

Og som noget nyt kan du også opleve DOLL’s splinternye VR-miljø. Det giver dig mulighed for at blive endnu mere konkret på anvendelsen og brugen af forskellige funktionaliteter.

Det må jeg ikke gå glip af

WEBINAR // 9. FEBRUAR

Sådan kommunikerer I jeres grønne indsatser

Når man som virksomhed eller organisation skal kommunikere om sine indsatser inden for klima-, miljø- og bæredygtighedsdagsordenen, kan der let opstå tvivl om, hvordan det bedst gøres.

På et inspirations-webinar den 9. februar 2022, dykker vi ned i virksomheders arbejde med kommunikation og markedsføring af deres grønne indsatser.


Læs mere og tilmeld dig her
URBACT

Bliv en del af den europæiske mission ‘100 klimaneutrale og intelligente byer inden 2030’

Den europæiske kommission leder efter interesserede byer, som vil være en del af missionen om klimaneutrale og intelligente byer. Som deltager får din by mulighed for at levere adskillige fordele til lokalsamfundet i form af reduceret luft- og støjforurening, mindre trængsel og lavere energiregninger.

Læs mere om missionen, og hvordan du tilkendegiver din interesse her
WEBINAR // 18. JANUAR

Du kan stadig nå at tilmelde dig: Nye forretningsmodeller som forudsætning for bæredygtig mobilitet

Mobility Forum inviterer til webinar om nye forretningsmodeller indenfor bæredygtig mobilitet den 18. januar 2022 kl. 13-15!

Til webinaret får du blandt andet svar på, hvordan kommuner og offentlige aktører forvalter nye samarbejder med private udbydere af dele- og mikromobilitetsløsninger. Og hvordan man som privat virksomhed driver forretning i tæt samarbejde med det offentlige.

Læs mere og tilmeld dig her
Læs flere nyheder her
KOMMENDE ARRANGEMENTER

Kalender

18.01.22 // Nye forretningsmodeller som forudsætning for bæredygtig mobilitet

20.01.22 // Bornholms grønne SMV’er – sådan lykkes vi!

02.02.22 // Byernes 5g-manifest

09.02.22 // Kommuniker dine grønne indsatser
Om vi taler verdens megabyer, europæiske storbyer, den danske hovedstad eller de mange større eller mindre byer og lokalsamfund i resten af landet, så trækker urbaniseringen både udfordringer og mulige løsninger med sig.

Læs mere om hvordan Gate 21 arbejder med Verdensmål 11
De politiske aftaler på internationalt, nationalt, regionalt og lokalt niveau om grønne omstillingsmål findes. Virksomhederne og vidensinstitutionerne har for længst meldt klar og er i fuld sving med løsningerne. Og borgerne står klar.

Læs mere om hvordan Gate 21 arbejder med Verdensmål 17

MEST LÆSTE

Velkommen til ny direktør og syv nye udviklingsprojekter

Vi har i Gate 21 opnået en stærk forankring i regioner og kommuner i Østdanmark – vores nye direktør kan hjælpe os med at bygge stærkere bro til de nationale klimamål. Samtidig er vi sikre på, at han kan samle og inspirere både partnere og medarbejdere i Gate 21 til endnu mere lokal klimahandling.

Læs mere her

Er dette nyhedsbrev blevet videresendt til dig?
Tilmeld dig her
Ønsker du ikke at modtage mails fra denne liste?
Du kan framelde dig her.

Har du problemer med at afmelde dig nyhedsbrevet,
så skriv en mail til kasper.kjeldsmark@gate21.dk


Du har tilmeldt dig Gate 21's nyhedsbrev eller din organisation er partner eller medlem i Gate 21.

Denne mail er sendt af:
Gate 21
Liljens Kvarter 2
Albertslund 2620
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2022 Gate 21, All rights reserved.