Copy
18. december 2020
spamfilter
NY KLYNGE

Gate 21 står bag ny national klynge for byggeri og anlæg

Gate 21 har været en af de drivende kræfter bag en ny landsdækkende klynge for byggeri og anlæg. Den nye erhvervsklynge bliver et nyt samlingspunkt for alle i bygge- og anlægsbranchen, som ønsker viden og samarbejde om innovation, grøn omstilling og ny teknologi.

Læs mere om klyngen her
NYT PROJEKT

Når data ændrer adfærd

Data om bygningers drift har potentiale til at reducere energiforbruget med 15-30 procent. Det kræver dog, at vi bliver bedre til at forstå og indtænke brugernes adfærd, så vi kan formidle data på en måde, der giver mening, og som kan lede til energibesparende adfærd. Netop det stiller et nyt projekt, DIANA – data i anvendelse, skarpt på.

Læs mere om projektet her
DIGITAL KONFERENCE // 19.-20. JANUAR

Fremtidens Grønne Mobilitet i Greater Copenhagen

Bæredygtig transport, der hænger godt sammen i borgernes hverdag, er essentielt for vækst, mobilitet og grøn omstilling i Greater Copenhagen. Du er derfor inviteret til digital konference den 19. og 20. januar 2021. Her vil de vigtigste aktører blandt regionerne, kommunerne, trafikselskaberne og det private marked samles for at løfte budskaber og behov til det statslige niveau.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig gratis her
VIRTUEL MASTERCLASS // 21. JANUAR

Fremtidens fleksible energisystem

Det danske energiforbrug skal være dækket af vedvarende energi i 2027. Det kræver nye løsninger og nytænkning på flere arenaer. Projektet DG STORE inviterer dig derfor til masterclass den 21. januar. Her kan du lære mere om hvordan energifleksibilitet, energilagring og sektorkobling kan bidrage til at nå målet og potentielt reducere omkostningerne for den nødvendige netudbygning. Til sidst kan du få et overblik over behovet for fleksibilitet i det nuværende og fremtidige energisystem.

Læs mere om masterclassen og tilmeld dig gratis her
WEBINAR // 20. JANUAR

Sådan kan SMV'er arbejde med miljømærker og miljøledelse

Til et webinar den 20. januar får du en grundforståelse for principperne for miljømærker og miljøledelse, og hvorfor det kan være en fordel for din virksomhed at arbejde med det. Webinaret vil også give dig et overblik over dine muligheder og viden om, hvad det vil kræve at arbejde struktureret med at forbedre miljøforholdene og blive certificeret.

Læs mere og tilmeld dig gratis her
ARTIKEL

Medarbejdere hopper på cyklen og får kontant bonus

Hos virksomheden VM Tarm A/S har de indført en cykelbonus, der skal motivere medarbejderne til at cykle til og fra arbejde. Måske kan det inspirere din organisation? Virksomhedens direktør har også oprettet et borgerforslag om at fritage cykelbonus til medarbejderne for skat.

Læs mere her
GRØNT INITATIV

Grøn nærvarme til 150 bygninger

Egebjerg på Odsherred er uden for den kollektive varmeforsyning. Men i 2018 etablerede en gruppe borgere et nærvarmeanlæg, som nu forsyner cirka halvdelen af byens 150 bygninger med grøn kollektiv varme baseret på flis fra de omkringliggende skove.

Se hvordan på 2:50 minutter her

Projekt søger partner


Offentlig efterspørgsel som accelerator for Cirkulært Byggeri
Savner du mere erfaring med, hvordan man som offentlig aktør efterspørger cirkulære løsninger indenfor byggeri? Og vil du have værktøjerne til at få både borgere og beslutningstagere med om bord? Gate 21 søger lige nu 6 - 10 danske og svenske partnere.

Læs mere her
KOMMENDE ARRANGEMENTER

Kalender

12.01.21 // Grøn omstilling af transporten

19.01.21 // Fremtidens grønne mobilitet i Greater Copenhagen

20.01.21 //
Sådan kan SMV'er arbejde med miljømærker og miljøledelse

21.01.21 // Fremtidens fleksible energisystem
DET SKRIVER ANDRE OM DEN GRØNNE OMSTILLING

Gik du glip af...

Teknik & Miljø // Nye handlingsforslag: Sådan gør du din kommune cirkulær

Ballerup Bladet // Op på el-cyklen

MEST LÆSTE

Genbrug og reparation i kommuner og regioner

I filmen her kan du høre mere om cirkulære indsatser i Albertslund Kommune, AffaldPlus' udvikling af en online platform for køb og salg af indleverede effekter og om arbejdet med at udvikle konkrete handlingsforslag i Advisory Board for Cirkulære Kommuner og Regioner.

Bliv klogere på under 6 minutter her

Er dette nyhedsbrev blevet videresendt til dig?
Tilmeld dig her
Ønsker du ikke at modtage mails fra denne liste?
Du kan framelde dig her.

Har du problemer med at afmelde dig nyhedsbrevet,
så skriv en mail til kasper.kjeldsmark@gate21.dk


Du har tilmeldt dig Gate 21's nyhedsbrev eller din organisation er partner eller medlem i Gate 21.

Denne mail er sendt af:
Gate 21
Liljens Kvarter 2
Albertslund 2620
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2020 Gate 21, All rights reserved.