Copy
2. juli 2021

spamfilter

Gate 21’s direktør rejser videre 1. oktober 2021

Poul Erik Lauridsen har efter ti år valgt at takke af som direktør i Gate 21. ’Det er med tungt hjerte, at jeg i slutningen af september slipper vores stærke grønne partnerorganisation. Men det er tid for mig – og det er tid for Gate 21 til at finde en ny kaptajn.’ Siger Poul Erik Lauridsen.

Læs mere her
NETVÆRK SØGER PARTNERE

Nyt netværk for kommuner, der bygger cirkulært

Gate 21's partnere og medlemmer kan nu deltage i et eksklusivt netværk for kommunale bygherrer, der stiller skarpt på offentlig efterspørgsel og skalering af cirkulære løsninger indenfor byggeri og byudvikling.

Læs mere og tilmeld dig her
SAVE THE DATE // 21. SEPTEMBER

Energi- og klimapolitisk topmøde 2021

Hvordan reducerer kommunerne CO2-udledningen med 70 procent i 2030? På Energi- og klimapolitisk topmøde den 21. september præsenterer vi i år de vigtigste virkemidler til at nå i mål. Som optakt til kommunal- og regionsrådsvalget får vi også Klimaborgertingets anbefalinger til den grønne omstilling samt svar på, hvordan borgerne bedst inddrages. 
 
NYE VANER

Lod bilen stå og fik nye transportvaner

Efter knap fire uger med bilen i garagen har flere medarbejdere hos virksomheden Gubra fået øjnene op for de gode effekter ved en cykeltur eller en køretur med kollegaen. Virksomheden stiller blandt andet en samkørselsapp og fordelagtige cykelleasingordninger til rådighed for de cirka 160 medarbejdere som supplement til de offentlige tog- og busforbindelser til virksomheden.

Læs mere her
Læs flere nyheder her

Kalender

26.08.21 // Byggelogistik: Gør din transport grønnere

01.09.21 // Citylogistik: Gør din varetransport grønnere

08.09.21 // FN’s verdensmål som bæredygtig forretningsmulighed

22.09.21 // Hvad er 5G? – Teknisk viden for ikke-teknikere

28.09.21 // Fremtidens Mobilitet Nu
Om vi taler verdens megabyer, europæiske storbyer, den danske hovedstad eller de mange større eller mindre byer og lokalsamfund i resten af landet, så trækker urbaniseringen både udfordringer og mulige løsninger med sig.

Læs mere om hvordan Gate 21 arbejder med Verdensmål 11
De politiske aftaler på internationalt, nationalt, regionalt og lokalt niveau om grønne omstillingsmål findes. Virksomhederne og vidensinstitutionerne har for længst meldt klar og er i fuld sving med løsningerne. Og borgerne står klar.

Læs mere om hvordan Gate 21 arbejder med Verdensmål 17

MEST LÆSTE

Det skal være nemmere at køre elbil

For første gang er det nu muligt at booke tid til en ladestander igennem appen Powerfuel. I første omgang sættes bookingsystemet fri i Næstved og Ballerup, hvor formålet er at blive klogere på, hvilke eventuelle barrierer, der fremadrettet skal tages hensyn til, når infrastrukturen omkring elbiler skal udbygges og elbiler skal fremmes. Det er en vigtig brik i indsatsen for at udnytte elbilernes fulde potentiale.

Læs mere her

Er dette nyhedsbrev blevet videresendt til dig?
Tilmeld dig her
Ønsker du ikke at modtage mails fra denne liste?
Du kan framelde dig her.

Har du problemer med at afmelde dig nyhedsbrevet,
så skriv en mail til kasper.kjeldsmark@gate21.dk


Du har tilmeldt dig Gate 21's nyhedsbrev eller din organisation er partner eller medlem i Gate 21.

Denne mail er sendt af:
Gate 21
Liljens Kvarter 2
Albertslund 2620
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2021 Gate 21, All rights reserved.