Copy

Kvaliteten hæves yderligere på Arbejdsmarkedsuddannelserne 

Tilfredsheden med AMU-kurserne er generelt ganske høj, og det gælder også på EUC Nordvestsjælland, hvor alle kursister har vist stor positivitet for vores AMU-kurser. Det viser vores kursistevalueringer af os. 
 
I efteråret 2018 indgik Arbejdsmarkedets parter og den daværende regering en trepartsaftale, som bl.a indebærer, at der fra 1. januar 2020 bliver indført test på alle AMU-forløb. Det er der i forvejen på størstedelen af kurserne på EUC Nordvestsjælland - som fx certifikatkurser på eksempelvis truck, kørekort og teleskoplæsser. Nu får de resterende kurser også en afsluttende test og dermed endnu et kvalitetsstempel, som skal sikre, at AMU-beviset er garant for, at indehaveren har de fornødne kompetencer.
 
De nye test er udviklet nationalt. Det betyder, at alle kursusudbydere bruger de samme test, og de er udviklet individuelt til hvert kursus. Testen kan enten være praktisk, skriftlig, mundtlig eller digital. For medarbejdere, der ikke består testen, vil der være mulighed for en omprøve.
Læs mere

AMU-kurser for malere til EUC Nordvestsjælland

Fra janaur 2020 udbyder EUC Nordvestsjælland efteruddannelseskurser for malere. AMU-kurserne kan tages i vores afdeling på Absalonsvej 20 i Holbæk. 
Du kan allerede nu se vores udbud af nye kurser målrettet malerfaget her
Læs mere

Black Friday or not – hos os, kan du hele året rundt tage kurser til ”små penge”

Den grundlæggende lederuddannelse er én af de uddannelser, du ikke behøver betale for i dyre domme. Uddannelsen findes som AMU-kursus med lav deltagerbetaling på 186,00 kr. pr. dag i 2019-niveau. Og som alle AMU-kurser er det ”små penge” hele året rundt – og ikke kun på Black Friday. 
 
Er du leder i din virksomhed, ved du, hvor vigtig det er for både dig selv og virksomheden, at du har viden og redskaber til din lederrolle. Den grundlæggende lederuddannelse er til dig, der vil have lederkurser, som er praktiske, og hvor målet er at opbygge dine faglige og personlige ledelsesevner. Kurserne er af 2-3 dages varighed fordelt ud over en længere periode. Dermed vil der være mulighed for at implementere de kompetencer, du har tilegnet dig i praksis i egen virksomhed, inden du skal afsted på næste kursus.

Du kan læse mere om den grundlæggende lederuddannelse ved at trykke på 'læs mere'-knappen. 

Vi starter 7. januar 2020 – og du kan tilmelde dig her.
Læs mere

Fuldstændig enestående hjælp på AMU-kurser i Audebo

Vidste du at, når du deltager på AMU-kursus i Audebo, har vi en fuldstændig enestående hjælp til dig, hvis du har udfordringer med ord eller tal?
 
Der er mange voksne, der har udfordringer med enten at læse eller regne. Derfor har vi i mange år tilbudt gratis hjælp inden for læsning eller regning under vores AMU-kurser. 

Vores underviser Sanne Birk er unik på sit område og super god til at hjælpe vores øvrige undervisere, når der er udfordringer med at læse eller regne hos vores kursister. Sanne bevæger sig rundt i alle klasserne og hjælper i undervisningstiden. Nogle gange er der også brug for ”alene-tid” med Sanne – og så rykker du som kursist ind i Sannes klasselokale, hvor der er fuldstændig ro og tid til at koncentrere sig om at få læst en tekst eller kigget på, hvordan man aflæser et belastningsdiagram.

Det er en fordel for både dig og Sanne, hvis du allerede giver besked, inden du starter, hvis der kan være nogle udfordringer. Så er vi opmærksomme på dette fra allerførste dag af – og du vil få meget større udbytte af dit kursus.

Læs mere om dette tilbud ved at trykke på "læs mere"-knappen og kontakt os gerne, inden du starter på AMU-kurset. 
 
Læs mere

Kontakt os

Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk
Tlf: 72 290 300
E-mail: eucnvs@eucnvs.dk

Følg os

Følg os på de sociale medier.
www.eucnvs.dk | Afmeld dig her

Copyright © 2019 EUC Nordvestsjælland


Email Marketing Powered by Mailchimp