Copy

Oplev os på nye måder

Den sidste torsdag i måneden fra oktober til og med april kan du som enkeltperson virksomhed, elev, forældre eller skoleklasse komme på besøg hos os til forskellige spændende arrangementer by night.

Se vores udbud af arrangementer i vores folder HER eller ved at klikke på læs mere.

Vær opmærksom på adresse, tidsrum og evt. tilmelding. 
 
Vi håber at se jer!
 
Læs mere

Unges mobilvaner kan blive din virksomheds succes

EUC Nordvestsjælland har gang i et projekt, som kan hjælpe din virksomhed til at få den rette elev i lære. 

Projektet ”Faglært med Fordel” er et EU-projekt, der skal skabe opmærksomhed på de gode uddannelses- og jobmuligheder i de erhvervsuddannelser, der er udpeget som fordelsuddannelser.

Helt centralt er opgaverne at tiltrække nye elever til uddannelserne samt at matche virksomheder og elever.

”Når vi taler med virksomhederne, hører vi tit irritation over, at mobiltelefoner nærmest er groet ind i hånden på nutidens elever. Det er mere end en helt rimelig observation - det er et vilkår," lyder det fra projektleder Elisabeth Østergaard Jensen

Et vilkår som virksomhederne kan vende til deres egen fordel
Brand din virksomhed gennem din elev – en elev har typisk digitalt netværk med 150-600 personer. Forstil dig, hvordan positive (som negative) historier kan sprede sig som ringe i vandet.

”Måske virker de selvoptagede, men i virkeligheden higer de efter at indgå i fællesskaber, hvor de bliver accepteret for den person de er,” fortsætter Elisabeth.

En elev, der føler sig anerkendt og godt behandlet, er kun et klik fra at sprede ’det fede’ ved at være en del af netop din virksomhed. 

Nutidens elever er vant til at stå foran kameraet, så de træder gerne frem, hvis du selv er for genert til at blive filmet. Morgendagens elever kan derfor blive de bedste ambassadører til at tiltrække nye medarbejdere og kunder.

Ansætter du elever inden for fordelsuddannelserne?
"Faglært med Fordel" vil gerne brande din virksomhed over for potentielle elever.

Send os en videopræsentation, så viser vi den på undervisningsmateriale, der skal brande uddannelserne.

Vi hjælper gerne med at lave din videopræsentation.
Læs mere

Tårnkran, teleskoplæssere og nu tre nye gaffeltrucks ... og meget mere

Vi er en skole i rivende udvikling – og det kræver nyt udstyr. Sidste år investerede vi i en ny tårnkran og nye teleskoplæssere, og det seneste skud på stammen er tre nye gaffeltrucks.

Herudover er vi ved at gøre vores skolehjem mere hyggeligt og indbydende for vores elever på erhvervsuddannelserne og for vores kursister på AMU-kurserne. Bl.a. er der kommet en ny sofa til hyggestuen.
 
Næste step er endnu en ny tårnkran og nye møbler til vores undervisningslokaler.
 
Vi ved, at det er vigtigt med nyt udstyr i undervisningen, og vi ved, at det også er med til at give kvalitet i hverdagen for vores struktør-, glarmester-, tagdækker- og teknisk isolatør-elever samt kursister på AMU-kurser.
 
Hvis du vil vide mere om vores erhvervsuddannelser eller AMU-udbud, kan du kontakte os på: 72 29 03 00. 

Kender du AMU?

AMU-kurser er målrettet ufaglærte og faglærte inden for både den private og offentlige sektor. Det er korte kurser/uddannelser, som skal udstyre faglærte og ufaglærte med kvalifikationer og kompetencer, der efterspørges på arbejdsmarkedet.

Alle kurserne retter sig mod forskellige branchers konkrete behov f.eks. inden for industri, transport, serviceerhverv og det pædagogiske område. I gennemsnit varer AMU 3,5 dage og strækker sig fra en enkelt dag til flere uger.

Når du som arbejdsgiver sender dine medarbejdere på AMU-kurser, er der mulighed for VEU-godtgørelse og midler fra kompetencefonde.
 
På EUC Nordvestsjælland hjælper vi virksomhederne med at finde rundt i de mange muligheder for AMU – kontakt blot vores uddannelseskonsulent Susanne Vang Jensen på tlf. 20 75 56 62 eller på mail svj@eucnvs.dk
 
Se vores planlagte kurser HER og kontakt os, hvis du ikke finder, det du leder efter.

Kontakt os

Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk
Tlf: 72 290 300
E-mail: eucnvs@eucnvs.dk

Følg os

Følg os på de sociale medier.
www.eucnvs.dk | Afmeld dig her

Copyright © 2019 EUC Nordvestsjælland


Email Marketing Powered by Mailchimp