Copy

Tips til Voksenuddannelse.dk

Få tips og tricks til Voksenuddannelse.dk, når der i morgen tirsdag 28. september kl. 15-16 bliver afholdt webinaret: Voksenuddannelse.dk for rutinerede brugere. Webinaret er rettet mod virksomhedsbrugere, som har være vant til at bruge efteruddannelse.dk til at tilmelde medarbejdere på AMU-kurser og søge om VEU-godtgørelse.

Tilmeld dig her

Nyt udstyr

I vores afdeling i Audebo har vi investeret i nyt udstyr, så kursisterne hele tiden får det bedste af det bedste når de skal undervises hos os. Vi har investeret i en ny lastbil, som vi glæder os til at kursisterne får afprøvet. Ligeledes er der kommet en ny kranbil, som allerede har været med os på Bornholm, hvor vi også underviser med jævne mellemrum.

Vi er jo også blevet godkendt til stilladsuddannelsen. Vi har i lang tid undervist på AMU kurserne indenfor stillads, men nu er vi allerede godt i gang med at uddanne lærlinge fra stilladsbranchen. I den forbindelse har vi været så heldige at få foræret en del udstyr – det betyder rigtig meget for skolen og vores kursister glæder sig i høj grad over det brede udvalg af stilladsudstyr.

Brug for hjælp?

Har din virksomhed svært ved at finde rundt i junglen om AMU-kurser og efteruddannelse? Så hiv fat i én af vores uddannelseskonsulenter. De er klar til et besøg hos dig eller du kan komme forbi på skolen til en snak og rundvisning.

Helle Christrup
Helle Christrup
Tlf. 20 13 11 24
hchr@eucnvs.dk
Morten Haubjerg
Morten Haubjerg
Tlf. 20 21 53 50
mhau@eucnvs.dk

Kender du nogen der kunne have glæde
af vores nyhedsbrev?


Vi sender ud max. 1 gang pr. måned, hvor vi fortæller om nyt og spændende indenfor AMU og efteruddannelse. Send gerne dette nyhedsbrev videre, så der kan tilmeldes til nyhedsbrevet.

Tilmelding til nyhedsbrev

Kontakt os

Audebo Skolevej 6b, 4300 Holbæk
Tlf: 72 290 300
E-mail: eucnvs@eucnvs.dk

Følg os

Følg os på de sociale medier.
www.eucnvs.dk | Afmeld dig her

Copyright © 2021 EUC Nordvestsjælland


Email Marketing Powered by Mailchimp