Copy

Husk tilskudsmulighederne

Der er forskellige muligheder for virksomheder og ansatte for at få økonomisk støtte til efteruddannelse, så de kan deltage i undervisningen i arbejdstiden.
SUV
En af mulighederne er Statens Voksensuddannelsesstøtte. Her kan ansatte søge om kompensation for sin løn eller virksomheden kan søge om en refusion, hvis den ansatte får udbetalt løn under uddannelsen.
Læs mere om SUV
Kompetencefonde
En anden mulighed for at søge støtte er via  en række forskellige uddannelsesfonde, de såkaldte kompetencefonde. Hver fond står for uddannelse inden for sit fagområde. Læs mere via nedenstående link eller kontakt din organisation.
Læs mere om kompetencefonde

Praktikpladsen.dk med nyt design

Vi har en glædelig nyhed til de virksomheder, der bruger praktikpladsen.dk, eller som måske overvejer at tilmelde sig: Hjemmesiden har fået nyt design og bedre funktionalitet. Den er blandt andet blevet mobilvenlig, og det er blevet lettere for virksomheder at få overblik over deres stillingsopslag og godkendelser til at have elever.

Forbedringen sker som led i TREPART II om tilstrækkelig og kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark og praktikpladser.

Hos EUC Nordvestsjælland har vi også vores eget praktikcenter. Her hjælper vi både virksomheder og elever med alt det administrative og giver råd og vejledning.
Kontakt vores praktikcenter
Copyright © 2018

Kontakt os
Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
Tlf: 72 290 100
Mail: eucnvs@eucnvs.dk
www.eucnvs.dk

Afmeld dig her


Email Marketing Powered by Mailchimp