Copy

Glædelig jul og godt nytår

Julen nærmer sig, og det samme gælder årets afslutning. Dette nyhedsbrev bliver derfor det sidste i år, og i den forbindelse vil vi ønske vi jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

Kursus for tagdækkere

I vores afdeling i Audebo uddanner vi bl.a. tagdækkere. Ét af de kurser, som er et must for tagdækkere er kurset: ”Brandforanstaltninger for tagdækkere”. Kurset har 1 dags varighed.

I Audebo hører vi om mange virksomheder, der har udenlandsk arbejdskraft – og dem vil vi naturligvis også gerne uddanne, så vi sikrer en god, sikker og arbejdsmiljørigtig arbejdskraft hos vores virksomheder i Danmark. Derfor udbydes dette kursus både på dansk og engelsk. Skulle der være andre nationaliteter hos virksomhederne, har vi en rigtig god kontakt til flere tolke, som deltager i undervisningen.

Vil du høre mere om mulighederne for kurset – uanset om det er på dansk, engelsk eller andre sprog – så kontakt:

Betina Alexia Søe Larsen, salgsafdelingen
Tlf. 72 29 03 07

Velkommen til...

Helle Christrup,
uddannelseskonsulent / Faglært med fordel


Mine opgaver er bl.a. at sælge lederkurser, kurser under AMU porteføljelisten samt fordelskurser under projektet Faglært med fordel – et EU-projekt, der foreløbig kører indtil 31.12 2021 med mulighed for forlængelse.

Tlf. 72 29 03 14 / 20 13 11 24
Send mig en mail

Godkendt til Femern Vækst

Byggeriet af Femern-tunnel vil skabe vækst i mange virksomheder, ikke mindst i Region Sjælland. Illustration: Femern A/S
Det er med stor fornøjelse at meddele, at Cura A/S Skadeservice og SOS Dansk Autohjælp Sjælland A/S begge er godkendt som deltagere i Femern Vækst.
 
Adm.dir. Henrik Madsen, CURA A/S Skadeservice ser frem til arbejdet med en vækst og strategiplan rettet mod virksomhedens udvikling på Sydsjælland.
Stationsejer Henrik Ahlstrøm Olsen: SOS Dansk Autohjælp Sjælland ser et stort potentiale for virksomheden og glæder sig til samarbejdet med konsulenterne fra PLUSS og EUCNVS' afdeling i Audebo.
 
Det første kick-off-møde med virksomhederne, PLUSS og konsulent Gert Biilmann, Audebo er afholdt. Næste kick-off er planlagt til den 13. januar 2021.
 
”Femern-forbindelsen som vækstdriver” har fokus på uddannelse og opkvalificering af virksomheder. Skal din virksomhed gå glip af muligheden for at udvikle konkrete vækstplaner?
 
Hvis ikke, så er det nu I skal kontakte:
 
Gert Biilmann, uddannelseskonsulent
Mail: gbi@eucnvs.dk
Tlf.: 23 65 75 30
Læs mere

Kontakt os

Audebo Skolevej 6b, 4300 Holbæk
Tlf: 72 290 300
E-mail: eucnvs@eucnvs.dk

Følg os

Følg os på de sociale medier.
www.eucnvs.dk | Afmeld dig her

Copyright © 2020 EUC Nordvestsjælland


Email Marketing Powered by Mailchimp