Copy
View this email in your browser

HDKS clubkleding 2022


Beste HDKS Clubgenoten

In een tweede bestelronde voor de nieuwe clubkleding zijn er toch nog de nodige bestellingen geplaatst. Als gevolg daarvan is er nu in totaal door 100 leden nieuwe kleding besteld. Een aantal waar we trots op zijn!

De levering van de nabestellingen zal nog wel even duren, een week of 8, maar zodra het binnen is zal de kledingcommissie er voor zorgen dat het op de juiste plaats terecht komt.

Rabobank ClubSupport

Wij hebben ons als vereniging “Houdt De Ketting Strak” weer aangemeld bij de Rabobank om mee te doen met de actie ClubSupport. Onze aanmelding is geaccepteerd.In het verleden heeft deze actie en met name jullie bijdrage ons de nodige financiën opgeleverd. In deze actie kun je als rekeninghouder van de Rabobank door middel van stemmen een financiële bijdrage bewerkstelligen voor je favoriete verenigingen.
Je kunt je stem uit brengen via de Rabobank app of via www.rabo.nl

We rekenen weer op jullie medewerking en stem.

Sponsoren.

 

Het is goed om in deze vakantietijd eens stil te staan bij onze sponsoren.

Er is best wat gaande in de lijst met sponsoren. Door de corona-periode en/of het stoppen van bedrijven zijn we sponsoren kwijtgeraakt of hebben zij hun bijdrage verminderd.

Dat heeft best gevolgen voor de financiële positie van onze vereniging.

Daarom zijn we dolblij dat we weer een 2-tal grotere sponsors aan onze vereniging hebben weten te binden namelijk Carwash en de combinatie MAXIpromo met MAXIbikes.

Carwash met vestigingen in Vaassen, Twello en Nunspeet.

MAXIpromo de leverancier van onze clubkleding en MAXIbikes als dealer van ORBEA fietsen. Kijk eens op hun site wat ze te bieden hebben.

Mocht je suggesties hebben om een bedrijf te werven als sponsor voor onze vereniging, laat het ons weten. Kijk ook eens op onze site welke bedrijven ons sponsoren en doe als het kan en schikt daar je boodschappen.

Programma 2022

Op korte termijn zijn er nog en aantal activiteiten gepland die we even onder jullie aandacht willen brengen.

Van 26-28 augustus zal het weekend Limburg weer plaats vinden. Na een twee jaar annulering zullen we weer met een 20-tal leden gaan fietsen in Limburg en omgeving. De geselecteerde accommodatie is volgeboekt en de weersvoorspellingen zijn gunstig. Met andere woorden, we hebben er zin in!
Ter zijner tijd zullen de verslagen en foto's verspreid worden!

De week er na op zondag 4 september is de Holterbergrit met vertrek om 8:30 vanaf het Willy van Essenplein.

Daarna op 11 september de Bartkamphuisrit en op zaterdag 17 september de Zilveren Sigaret. Relevante details over deze activiteiten zullen binnenkort verstuurd worden.
Copyright © 2022 HDKS  All rights reserved.

www.hdks.nl

Wil je iets veranderen aan de instellingen van de mail van HDKS?
Je kunt je instellingen updaten of je verwijderen van de lijst 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HDKS · Boxhofstede · Vaassen, Ge 8171KB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp