Copy
                        Bekijk deze mail in je webbrowser.

't Gruun Boekske  -  Scouts 28 Zaoeja  -  maart-april 2018 


Woordje van de groepsleiding

Beste ouders
 
Nu de grijze wintermaanden voorbij zijn, de lente voor de deur staat en de kampen stilletjes aan dichterbij komen,  is het weer tijd voor ’t Gruun boekske van maart en april.
 
Op 24 februari was onze zaal dan weer de place to be voor alle culinaire fijnproevers van Hoboken en omstreken. Onze jins organiseerden een eetavond om geld in het laatje te brengen voor hun reis naar Macedonië. We hebben er alvast erg van genoten en hopen dat ze wat dichter bij het beoogde bedrag zijn gekomen!
 
Ook voor maart en april hebben we weer een goedgevuld programma voorzien.
Op 10 maart trekken zij die hebben ingeschreven hun stapschoenen aan. Onze materiaalmeesters hebben voor de 35ste keer een wandel- techniekendropping in elkaar gestoken. Wij kijken er alvast naar uit!
 
Op 30 maart organiseren we dan weer een hersenbrekend maar gezellig moment in onze zaal tijdens onze derde quiz. U bent welkom vanaf 19u15, de eigenlijke quiz gaat van start om 20u00. Inschrijven kan nog steeds! Meer info via onze site www.28zaoeja.be.
 
Als afsluiter van dit voorwoordje, geven we nog enkele belangrijke data mee. Op zondag 1 april en 8 april is het geen vergadering want dan is het paasvakantie. Het groepsweekend vindt plaats van 13 maart t.e.m. 15 april. Met ‘Rust- en verzorgingstehuis Zaoeja’ als thema kan de zoektocht naar verkleedkledij alvast beginnen. We kijken er naar uit om jullie allemaal als bomma’s en bompa’s te zien rondlopen! Meer info volgt zo snel mogelijk per brief en onze site.
 
Stevige linker van de groepsleiding
Winke, Arno & Tom

Voor de boekjes, informatie over de leidingsploeg, het uniform, en de kalender, maar ook voor de verhuur van de zaal, of om foto’s terug te vinden: maar 1 adres: www.28zaoeja.be
Coming Soon

Dropping
Op 10 maart organiseren onze materiaalmeesters naar goede gewoonte de wereldvermaarde dropping van den 28

Quiz
Op 30 maart organiseren wij, reeds voor de derde keer, onze fantastische quiz. U bent alle van harte uitgenodigd om samen met uw ploegje (max. 6 personen) te strijden voor een van onze fantastische prijzen. Meer informatie vindt u op ons Facebookevenement en via onze site

Inschrijven kan via deze link.

Jin Te Huur

Zoals elk jaar kan je onze jins inhuren voor allerlei klusjes om ons financieël te steunen. Onze jins kunnen alles: afwassen, opruimen, kuisen, een tuin omschuppen, de haag snoeien, babysitten, tappen, opdienen, voor entertaining zorgen, …
Om deze hardwerkende jins te kunnen reserveren moeten jullie enkel een mailtje sturen naar 28zaoeja.jins@gmail.com. Je mag ook steeds de leiding contacteren om onze jins in te huren.
Bloemetjesverkoop
Tijdens de maanden maart en april verkopen de jogivers naar jaarlijkse traditie weer bloemetjes. Dit doen ze zodat ten voordele van hun kamp. Ben jij nog op zoek naar een plantje om jouw huis of teun op te fleuren, aarzel dan niet! Bloemetjes kan u hier bestellen.
 

Lasershoot 
Ben je een echte teamplayer?
Doe je graag sport?
Ben je competitief?
Maak je graag plezier?
Is het antwoord op één van deze vragen ‘ja’, dan nodigen we u graag uit om te komen lasershooten op een unieke locatie: de macadam. Op 24 en 25 maart toveren wij onze lokalen om tot een heuse lasershootarena. Begint de zin nu al te kriebelen? Zet dan alvast deze datum in uw agenda en we zien elkaar op onze lasershootjin.

Takken
Kapoenen

Terugblik

We kunnen er zeker van zijn dat de kapoenen 2018 fantastisch ingezet hebben.
We hadden er deze maand enkele nieuwe leiding bij, dit waren onze jins die al eens stage kwamen doen. Wafels bakken, valentijnsspel, laddercompetitie,… de kapoenen kunnen het allemaal!
Binnenkort komt onze snoepjesverkoop eraan, en wij zijn er zeker van dat ook de kapoenen daar gaan bewijzen dat ze de allerbesten zijn! Wij kijken er alvast naar uit!
Download hier het kapoenenprogramma voor maart - april.
Welpen

Terugblik

De eerste twee maanden van het jaar zitten erop en die zaten goed gevuld met leuke activiteiten! Daarbij kon een nieuwjaarsfeestje natuurlijk niet ontbreken. De jins hebben hun beste beentje voor gezet en staken een leuk bosspel in elkaar, dat bij alle welpen goed in de smaak viel. Als echte scouts staken we een vuur aan om daarna te kunnen smullen van marshmallows en worstjes. De welpen hebben hun buik rond gegeten!
Ook vond de wafelverkoop plaats, wie oh wie zou de beste verkoper zijn van de welpen? Dat zullen we binnenkort bekend maken! We houden jullie nog even in spanning… 
Download hier het welpenprogramma voor maart - april.
Wolven

Terugblik

De afgelopen twee maanden hebben de wolven weer fantastische avonturen beleefd!

We begonnen met een goede nieuwjaarsvergadering, en eindigde met een stevige wandeling en een dag lang zwemmen in het zwembad. Tussenin werd er nog een valentijnsspel gespeeld, verjaardagen gevierd, worstjes boven het vuur gebakken en vele andere zaken. De afgelopen twee maanden kregen we ook de fantastisch hulp van onze Jins die als stagiairs enkele vergaderingen meedraaiden om wat ervaring op te doen. 

Download hier het wolvenprogramma voor maart - april.
Jogivers

Terugblik

Wist je dat’jes van de jogi’s van den 28

Wist je dat:

  • jogivers zich ook nog graag verkleden als machtige koningen en op straat zingen voor “nen nieuwe hoed”. 
  • Jogivers zich smijten in een hevige estafettenstrijd om maar niet als laatste de eindigen.
  • Jogivers ook van koud ijs een een paar schaatsen niet bang zijn. Vliegensvlug raasden ze de leiding voorbij! 
  • Jogivers zich ook al eens graag laten verwennen op een wellnessdagje op de macadam met gezichtsmaskertjes, scrubs,...
  •  

En zo kan kunnen we nog even blijven doorgaan maar er staan al weer twee nieuwe maanden voor de deur! 

Download hier het jogiverprogramma voor maart - april.
Givers

Terugblik

We hebben ons geweldig geamuseerd de afgelopen maanden. Soms waren we met wat weinig (leiding en leden) maar we trekken ons er steeds door. We zijn gaan schaatsen, hebben een prachtige woudlopers keuken georganiseerd en zijn de groenplaats onveilig gaan maken. Het gaat nog even koud blijven maar onze vriendschap houdt ons warm (kuch).
Download hier het giverprogramma voor maart - april.
Jins
Ook onze jins hebben de voorbije maanden niet stil gezeten.
We hebben met zijn allen de handen uit de mouwen mogen steken tijdens onze stage. Vol energie en creativiteit stonden we de voorbije zondagen paraat. Sommigen onder ons hebben bovendien hun warm scoutshart laten zien, door stage te doen bij een Akabe. (scouting voor jongeren met een handicap). Zij zijn terug gekeerd van leerrijke en positieve ervaring.
Binnen het district hebben we mee gedaan aan een heuse ‘jin-battle’.  We strijden tegen de andere jingroepen binnen district Hollebeek (Antwerpen – Hoboken – Wilrijk) om allerlei opdrachten te voltooien, waaronder een goed doel steunen, eens op tv komen of een vorming volgen. Wie de meeste opdrachten voltooid, krijgt een wel verdiende prijs. (J)ingerukt mars dan maar!
Als kers op de taart mogen we terug blikken op een zeer geslaagde eetavond. Wij vonden het alvast een succes. Onze opbrengst gaan we goed kunnen gebruiken voor ons veelbelovend avontuur in Macedonië! Bedankt aan alle aanwezigen.
Kalender
Gelukkige verjaardag!
Contact
Is deze afbeelding niet duidelijk? Klik dan hier voor de volwaardige pdf.
Kent u nog mensen die deze nieuwsbrief zouden willen ontvangen?
Klik dan hier en vul daar hun naam en e-mail adres in.
Facebook
Instagram
Website
© SCOUTS 28 ZAOEJA
 Klaverbladdreef 1, 2610 Wilrijk

U bent ingeschreven met het emailadres <<e-mail adres>>
klik hier om u uit te schrijven.This email was sent to <<e-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scouts 28 Zaoeja · Klaverbladdreef 1 · Wilrijk 2610 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp