Copy
View this email in your browser
Centrumvisie
Als bewoner van de Slotlaan geeft Marcel graag zijn visie op het Centrum van Zeist mee aan de evaluatie van volgende week.
Terug naar hoe het was
In Den Dolder is een heel stuk bos gerooid. Het doet Kirsten pijn en ze moet er aan wennen. Toch gaat dat wennen best snel, merkt ze.
Zondagmiddagconcert
De in Zeist geboren pianist Jacob Bogaart geeft op zondag 10 november een middagconcert bij Figi: "Vijfentwintig jaar Fazioli"
Dohmen draaft door
Na Marcel Leenders heeft ook zijn Nieuwsbode-collega Carol Dohmen een boek uitgebracht met columns. Nu te koop bij Kramer & van Doorn.
Vegetariër of geheelonthouder?
Links of rechts? Vegetariër of geheelonthouder? Ernst wordt niet graag in hokjes gestopt. Dat leerde hij al van cabaretier Wim Kan.
Uitslag lezersonderzoek
Uit de resultaten van het vorige maand gehouden lezersonderzoek blijkt dat er steun is voor het vaker verschijnen in kortere nieuwsbrieven.
De meest beroemde Zeistenaar
Henjo Hekman noemde vorige maand Hendrik Marsman de meest beroemde Zeistenaar. Wij peilden of de lezers het hier mee eens zijn.
De Keltische Hobbits
Op zondag 24 november staan de Keltische Hobbits bij Folkpodium Zeist op het toneel, in het Torenlaan Theater. Met een Keltische harp.
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2019 Zeistermagazine, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze nieuwbrief niet langer ontvangen? Pas dan je je gegevens aan of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp