Copy
View this email in your browser
Voor de tent
René vindt kamperen maar niks: te onhandig, teveel gedoe. Maar hij zit wel graag voor de tent. Daar heeft hij nu iets op gevonden, gewoon thuis.
Blikkenburgerlaan en de Steynlaan
Op de Blikkenburgerlaan dacht Arend: “Zo moet God het ooit bedoeld hebben, tot Adam en Eva uit de bosjes gekropen kwamen!”
Kunst in de zomer
Erwin loopt elke dag met zijn hond in de bossen rondom Zeist. Dat houdt hem fit, en het zorgt voor allerlei ontmoetingen met andere mensen.
Oosterkerk
Regelmatig tekent onze illustrator Julia Blauw een markant Zeister gebouw voor Zeistermagazine. Vandaag is dat de Oosterkerk.
Wordt gezond en gelukkig!
Personal Fitness Nederland heeft een nieuwe personal coaching studio geopend in Zeist. De studio is gelegen aan de Slotlaan 304A.
Ontmoetingen
Waarom zou je wachten tot je in Frankrijk bent als je ook gewoon in Zeist de toerist uit kunt hangen? Ewout nam de proef op de som.
Het roer moest om
De boodschap was duidelijk: het roer moest om. Daarna verloor Sabrina in twee jaar tijd 60 kilo en in april liep ze de marathon van Rotterdam.
Rust voor onze honden en katten
De discussie over de plannen van de KNVB lijkt vooral te gaan over de bomenkap. Het Dierentehuis Zeist vraagt aandacht voor haar belang.
Lezing over Mondriaan
De ASZ organiseert donderdag 22 september in het Torenlaan Theater een lezing. Mireille Nunes vertelt dan alles over de schilder Mondriaan
Wahoe Edubox
Nicole uit Zeist ontwikkelde de Wahoe Edubox: een educatief pakket voor kinderen vol activiteiten om te bouwen en te experimenteren.
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp