Copy
View this email in your browser
De weg vragen
"De beknoptheid van de vraag ontwrichtte mijn doorgaans redelijke geestelijke stabiliteit", schrijft Arend in zijn nieuwe column. "Bunnik?"
Fair Trade Markt
Zeist is nu 10 jaar een Fair Trade Gemeente. Om dat te vieren is er op zaterdag 21 mei een grote Fair Trade Markt, voor het gemeentehuis.
Onbegrepen klachten
Ernestine de Groot specialiseerde zich in onbegrepen klachten. Ze heeft een praktijk aan de Koppelweg en op 21 mei geeft ze een lezing.
Trevira2000 in De Wijngaard
Trevira2000 gaf onlangs een concert in verzorgingshuis De Wijngaard. Het koor zingt liedjes uit de jaren '60 en '70 en zoekt nog nieuwe leden.
Two rebels with a cause (3)
In het derde deel van haar lezing voor Literair Zeist gaat Elsbeth Etty in op Willem Wilmink. Hij schreef zijn beroemdste gedicht in Zeist.
Brocante Tuin Fair bij Slot Zeist
In de tuin van Slot Zeist is er op zondag 29 mei een grote Tuin Fair. Kom heerlijk schatzoeken tussen de brocante spulletjes en 'sleets' antiek.
Aankomend filmster gezocht
Vind jij het leuk om centraal te staan in een wervend filmpje over de Week zonder Afval van 30 mei tot en met 5 juni? Meld je hier dan nu voor aan!
Welke sporten beoefent Zeist?
In onze nieuwe peiling brengt Zeistermagazine in beeld welke sporten er beoefend worden door onze lezers. Vul hier jouw sport in!
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp