Copy
View this email in your browser
De markt: spiegel van onze cultuur
Een markt is de spiegel van een lokale cultuur, schrijft Dick. De markt in Zeist: los zand, sfeerloos en altijd wind. Maar toen verhuisde hij naar de Slotlaan: wat was dat plezierig!
Het enige wat wij hebben is tijd
De liefde bracht hem naar ons land, eerst naar Zeist. Nu woont hij in Utrecht, in Zuilen. Erwin is juist geboren in Zuilen en woont nu in Zeist. Toeval bestaat niet, zegt men.
Wouter bespaart!
Annemiek voelt wethouder Wouter Catsburg aan de tand over zijn duurzame gedrag. "Het gekke is dat je soms heel voor de hand liggende dingen vergeet. Nudges helpen!"
Wisseling Samen Duurzaam Zeist
Samen Duurzaam Zeist wordt ondersteund door een community- en een communicatiemedewerker. Margreet van der Pijl en Fons Pennings vullen deze functies nu in.
Het Niets van Nooitgedacht
De flitsbezorger vond Nooitgedacht een mooie straat, afgezien van een lelijk stukje niets. Hij wees Ewout op het afgesloten parkeerterrein: "Je zou er maar tegenover wonen."
Juiste moment & juiste plaats
"Ik ben op de Anna Paulownalaan, de straat waar wij een garagebox hebben. Garageboxen zijn over het algemeen geen omgeving waar je voor je plezier komt", schrijft Arend.
Onder de Pannen
We zien steeds vaker dat mensen op straat komen te staan bij schulden of na een scheiding. Onder de Pannen helpt deze mensen tijdelijk aan onderdak. Heb jij een kamer over?
Expositie Ariadna Chabanyuk
Adriadna Chabanyuk is een Oekraïense kunstenaar, ze is 
vluchteling en woont momenteel in Zeist. Ariadna exposeert tot en met 16 februari in Bibliotheek Zeist. 
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Mastodon
Copyright © 2023 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp