Copy
View this email in your browser
De dark store
Bij Renée om de hoek zag het ineens roze van de bezorgfietsen. Wat blijkt: er zit een 'dark store' midden tussen de woonhuizen.
Apotheek Van Zanten
Regelmatig tekent Julia Blauw een markant Zeister gebouw voor ons. Vandaag: Apotheek Van Zanten, die al sinds 1914 op de Slotlaan 312 zit.
Vinyl Dance Party
Aanstaande donderdagavond 26 mei (Hemelvaartsdag) is er een Vinyl Dance Party in het Beauforthuis. Kom dansen op de originele platen!
Open Trein Festijn
Op het Open Trein Festijn van 26 t/m 29 mei gooit het Spoorwegmuseum de deuren open! Kom kijken in treinen die normaal gesloten zijn.
Gemengd wonen in Seyster Veste
Het oude kantoor van de Seyster Veste werd door Woongoed Zeist omgebouwd voor gemengd wonen: wonen met een steuntje in de rug.
De waarde van zichtbaarheid
Henny las het onlangs verschenen nieuwe coalitieakkoord, maar kon daar helaas maar weinig concrete veranderingen in ontdekken.
Uitslag peiling coalitievorming
Wij vroegen Zeist welke coalitie ze wilde na de verkiezingen. In ieder geval geen voortzetting van de oude, die optie kreeg de minste stemmen.
De mooiste foto van: Nico
Regelmatig plaatsen wij op de site een bijzondere foto van een lezer. Vandaag die van Nico van der Ros. Stuur ons ook jouw Zeister foto toe!
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp