Copy
View this email in your browser
Herfst in de Rozenstraat
Een van mijn favoriete bezigheden is wachten, schrijft Arend. Voor hem laat de Rozenstraat precies de andere kant van de medaille van Zeist zien: niet kitsch maar tijdloos.
Raadslid aan het woord: Petra
Zeistermagazine laat de Zeister gemeenteraadsleden aan het woord. Dit keer: Petra Bakels (NDZ). "Het groene karakter van Zeist moeten we koesteren en niet verkwanselen."
Jazzcafé Zeist
Op zondag 11 december is er weer het Jazzcafé Zeist. Het Jazzcafé Zeist organiseert maandelijks mainstream jazz concerten in de nieuwe Orangerie van Slot Zeist.
Voedsel met een gezellig praatje
Tuinderij Uit de Kluiten in Den Dolder won vorig jaar de "5K Pitch" van Stadslab Zeist en Samen Duurzaam Zeist. Ze kochten er een bakfiets van om zo oudere mensen te bereiken.
Extra geld voor bibliotheek Zeist
Het kabinet trekt de komende jaren extra geld uit voor de bibliotheken. Veel mensen zochten de bibliotheek in coronatijd op, en nog steeds. De bibliotheek als huiskamer van Zeist.
Trio Trabant
Trio Trabant presenteert op vrijdag 9 december haar CD “Muziek uit Zuid-West Zigeunië” in het Torenlaan Theater: traditionele Oost-Europese muziek met originele combinaties.
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp