Copy
View this email in your browser
Dagboek van een muurbloem
Niels brengt bloemen rond om een bevriende bloemist te helpen in deze moeilijke tijden. "Hier op de 6e is het virus nog niet doorgedrongen".
Een marmot van 1400 gulden
Erica staat op het terras van café Sherlock in de Steynlaan, als ineens alle horeca sluiten. "Dit is voorlopig mijn laatste kroegverhaaltje".
Boek aan huis
Tijd voor een boek, maar kom je liever niet naar de winkel? Boekhandel Kramer & van Doorn bezorgt nu je boeken ook aan huis!
Glasvezelaanleg in Zeist
KPN heeft de intentie om Zeist en de omliggende kernen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Daarover zijn ze in gesprek met de gemeente.
Maandelijks luchtalarm
Het maandelijkse luchtalarm, op de eerste maandag van de maand om 12 uur, doet Arend denken aan het Binnenbos. En aan Greta Thunberg.
Zeist in bloei
Mag je of wil je vanwege het Corona-virus niet meer naar buiten? Geniet dan thuis van deze prachtige foto's van Meike: Zeist staat in bloei.
Vergaderruimte in Zeist-West
Voor als de crisis straks weer over is: de EHBO-vereniging heeft twee vergaderzalen aan de Kwikstaartlaan die je voordelig kunt huren.
Corona: Zeist komt tot stilstand
Door het corona-virus gaan veel voorstellingen en bijeenkomsten van onze theatervrienden niet door of op een latere datum. Check de site!
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.


Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je instellingen of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp