Copy
View this email in your browser
Holocaust Herdenking Den Dolder
Op het station werd stilgestaan bij de verschrikkingen van de Holocaust. Figuranten in oude kleding stonden met koffers klaar voor vertrek.
Vlinder
"De peuters in het pierenbad hielden even hun plas in, toen Vlinder door de lucht zweefde", schrijft Marcel. Met mooie historische foto's!
Genezen
Geduldig wacht de man naast Ruud zijn moment af. “Waarom ik bel?” Hij haalt adem en met een snik brengt hij uit: “Ik ben genezen verklaard.”
Koopkrachtvrije onderwijskansen
Verschillen in inkomens spelen een steeds grotere rol bij de kansen die leerlingen hebben in het onderwijs, schrijft Henny. Een slechte zaak!
Zeisterse veranderingen
Zeist is in beweging. Er zijn allerlei ontwikkelingen, maar hoe gaan we hier mee om, vraagt Kirsten. Hakken in het zand of de controle loslaten?
Maatschappelijke diensttijd loopt al
Het project Launch Your Future richt zich op jongeren die een steuntje nodig hebben. Op 7 februari is er een expositie in het KunstenHuis.
Meedoen is niet onverschillig zijn
Tijdens de Holocaustherdenking wijst een overlevende op het 11e gebod: ‘Gij zult niet onverschillig zijn.’ Ernst is het hier zeer mee eens.
Troupe Codemia Dell 'Arte
Op 16 februari speelt Theatro Triori in het Torenlaan Theater een gemaskerd toneelstuk vol intriges: Troepe Codemia Dell 'Arte.
Facebook
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Zeistermagazine, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp