Copy
View this email in your browser
Het kantoorjasje
Het kantoorjasje hangt al twee jaar op kantoor. Nu René met pensioen gaat, vraagt hij zich af wat hij er mee zal doen. Gewoon laten hangen?
Getouwtrek
Waarom nemen mensen maandelijks deel aan de Wake bij Kamp van Zeist? Bob hoopt te appeleren aan het christelijk geweten van ons land.
De waarde van empathie
De verkiezingen staan voor de deur. Hoe maak je uit liefst 37 partijen een keuze? Henny bekijkt welke partij het meeste empathie laat zien.
Nieuwe redactie
De columnisten van Zeistermagazine hebben uit hun midden een redactie gevormd. De redactie beoordeelt welke columns worden geplaatst.
De verleiding van Olifantjes
Elke zaterdag sluit Ruud zijn rondje door winkelcentrum De Clomp af bij de sigarenboer voor een krantje. Klinkt lekker ouderwets: sigarenboer.
Koolmees meest geteld in Zeist
Meer dan 1000 Zeistenaren deden mee aan de jaarlijkse vogeltelling. De koolmees werd in Zeist het meest geteld, gevolgd door de pimpelmees.
Jazz on the Sofa @ Online
Het vijfjarig jubileum van Jazz on the Sofa kon door corona niet doorgaan. Daarom deze hele week online concerten op jouw eigen sofa!
Foto van de Maand
Dit is de nieuwe Foto van de Maand. Weet jij waar Kees Linnenbank deze foto genomen heeft? Geef dan hier een zo juist mogelijk antwoord.
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2021 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp