Copy
View this email in your browser
Nostalgie
Ooit had Zeist een eigen trein, nu resteren alleen nog de nostalgische foto's. "Zo zal het toch niet aflopen met onze bioscoop?", vreest Erwin.
Glasbaktrauma
Met een nonchalant gezicht de lege flessen in de glasbak werpen, dat kan Erica niet. Ze voelt zich door de buurt bekeken. Een glasbaktrauma.
Geheime intocht Sinterklaas
In het diepste geheim is Sinterklaas afgelopen zaterdag aangekomen in Zeist. Hoe dat ging? Bekijk op de site het filmpje van de aankomst.
Genomineerden vrijwilligersprijs
Wie wordt de vrijwilliger van het jaar in Zeist? De genomineerden zijn bekend, en er kan tot 30 november gestemd worden op de website!
Hoe ervaart Zeist de coronatijd?
Aanstaande woensdag om 19 uur is er een livestream met burgemeester Janssen, die vragen beantwoordt van inwoners over de coronacrisis.
De uitdaging
Werken via Microsoft Teams, en dan 's avonds een serietje op de bank. Renée dreigt ernstig te verschermen. Hoog tijd dus voor een uitdaging!
Uitslag peiling afvalscheiding
Dat het GFT deze zomer niet elke week werd opgehaald was een verkeerde beslissing, vinden veel Zeistenaren. Dit blijkt uit de peiling.
Webinar over levenstestament
Het is belangrijk om je wensen vast te leggen in een levenstestament. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg Zeist 24-11 een webinar.
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Copyright © 2020 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp