Copy
View this email in your browser
Garage Bakker van gas afgesloten
Garage Bakker (industriepark Seyst) werd van het aardgas afgesloten. Niet vanwege onbetaalde rekeningen, maar omdat het bedrijf het gas niet meer nodig heeft.
Pannenkoekenhuis Princenhof
Regelmatig tekent Julia Blauw een markant Zeister gebouw. Vandaag: Pannenkoekenhuis Princenhof, gelegen aan de Hoofdstraat 1, tegenover station Driebergen-Zeist.
Informatiebijeenkomst over asbest
Bewoners van Zeist-West die asbest in hun huis hebben of dat niet zeker weten, kunnen op een informatie-bijeenkomst op 13 december horen wat een asbestinventarisatie inhoudt.
The Voisz of Chrismas
VOISZ geeft op zaterdag 17 december twee verrassende en oergezellige kerstvoorstellingen in het Torenlaantheater, een middag- en een avondvoorstelling.
Start project Groene Erven
De provincie Utrecht wil 600.000 extra bomen planten, onder andere met een erfbeplantingsproject. Je kunt daarom subsidie krijgen om bomen of hagen op je erf te planten.
Kunstroute voor Oekraïne
Tijdens de Kunstroute in oktober stelden kunstenaars een werk ter beschikking gesteld voor Oekraïne. Ariadna Chabanyuk uit Oekraïne was te gast bij de Kunstroute.
Boek & Film: "L'Evenement"
Maandag 12 december is er weer een Boek & Film in Figi. De film L’Evenement wordt dan vertoond, over een jonge Franse vrouw die een illegale abortus ondergaat.
Foto van de Maand
Dit is de nieuwe Foto van de Maand. Weet jij waar Kees Linnenbank deze foto heeft gemaakt? Geef het goede antwoord hier en win twee kaartjes voor een kerstconcert van VOISZ.
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp