Copy
View this email in your browser
Bert van Oorschot (50Plus)
Op 16 maart zijn de verkiezingen. Carolien benaderde alle lijsttrekkers voor een interview. Nieuwkomer Bert van Oorschot van 50Plus trapt af.
Naar de stembus
Er werd aangebeld, en Henny trof een dame aan de deur van de VVD. Henny vraagt zich af of de dame na dit bezoek iets anders zal stemmen.
De hoogte in
Maandelijks maakt Peter een serie foto's voor Zeistermagazine. Dit keer keek hij in het bos vooral omhoog, en zag hoge bomen en mooi licht.
Rapalje 2.0: Het is weer tijd
Als dinsdag wordt besloten dat de cultuursector weer open mag, dan kun jij aanstaande zaterdag al naar Rapalje in het Torenlaan Theater.
Peiling: hoe bepaal jij je stem?
Hoe kom jij tot de keuze van de partij waar je op gaat stemmen? Volg je je landelijke voorkeur, of kijk je naar de lokale plannen? Vul onze peiling in.
Reünie Comeniusschool
De Comeniusschool viert dit schooljaar haar 125-jarig bestaan. Daarom is er op zaterdag 21 mei een grote reünie voor oud-leerlingen.
Maaltijdactie krijgt vervolg
Voor bewoners van Bartiméus zijn coronabeperkingen nóg lastiger dan voor anderen. Bartiméus herhaalt daarom de maaltijdactie. Doe mee!
Tentoonstelling in Eikenstein
Op de plek waar vroeger jeugdige delinquenten zaken, exposeert kunstenaar Toos van Poppel dit weekend honderden kunstwerken.
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp