Copy
View this email in your browser
Passant in Vollenhove
De vorige column van Arend, over De Clomp, gaf veel reacties. Samen met Ronald de Jong bezoekt Arend nu winkelcentrum Vollenhove. Ze voelen zich er de Van Rossums.
Doorn in 't oog
Ruud, columnist van het eerste uur, is in april naar Doorn verhuisd. Om af te kicken zet hij met mede-columnist Arend de voors en tegens van Doorn versus Zeist op de mail.
Zeister Slot Toernooi
Met Pinksteren is er op de velden van Firebirds een softbaltoernooi dat door de deelname van de teams van België, Tsjechië, Groot-Brittannië en Duitsland een soort mini-EK is.
Chillcafé
Iedere laatste donderdag van de maand is er in Restaurant Bell's een Chillcafé. Er hangt dan een chillere, prikkelarme sfeer: geen felle lampen en de muziek staat zachter.
Zomeravond vol verhalen
Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist presenteert op zaterdag 24 juni in het Torenlaan Theater een Zomeravond met zeker vijf of zes mooie verhalen en mooie muziek.
Er is leven na de groei
Onze nieuwe columnist Hans Snel woont in Den Dolder. In zijn eerste column schrijft hij over het boek 'Er is leven na de groei' van econoom Paul Schenderling. Welkom, Hans!
Biodiversiteitsdag
Zeg je biodiversiteit, dan zeg je Vliegbasis Soesterberg. Daarom organiseert de KNNV op zaterdag 27 mei een vogelexcursie en een rondleiding over ecologie.
De Reynaert
Dinsdagavond 6 juni zal Frits van Oostrom in de boekwinkel van Kramer & Van Doorn een lezing geven over ‘Van den vos Reynaerde’ en zijn interpretatie daarvan.
Straling: risico voor flora en fauna?
Heeft straling invloed op de natuur? Op dinsdag 23 mei is hier een thema-avond over in het Torenlaan Theater. We vroegen de spreekster waar ze zich zorgen over maakt.
Uitslag Foto van de Maand
Fotograaf Kees Linnenbank heeft deze foto gemaakt van de bovenverdieping van het geboortehuis van Willem Pijper op de 2e Hogeweg 12 in Zeist.
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Mastodon
Copyright © 2023 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp