Copy
View this email in your browser
Benefietconcert aardbeving
Op vrijdag 17 februari vindt om 20 uur een benefietconcert plaats in de Maria Christinakerk in Den Dolder om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving.
Raadslid aan het woord: Silke
Raadsleden aan het woord. Dit keer: Silke Zwart (GroenLinks): "In een welvarend land als Nederland is het onacceptabel dat sommige mensen zo moeilijk rond kunnen komen."
Beste Personal Trainer van Zeist
De jaarlijkse Dutch Fitness Award voor Beste Personal Trainer gaat in de gemeente Zeist naar Tamim Mahboubzada, studio eigenaar van Personal Fitness Nederland Zeist. 
Stijldansen tijdens lustrum ASZ
Tijdens het tienjarig bestaan van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) is er op zaterdag 18 maart in het Torenlaan Theater een klassieke dansavond, van Foxtrot tot de wals.
VOLfest: muziek en poëzie uit Irak
Op vrijdag 17 februari staat VOLfest in Vollenhove in het teken van muziek en poëzie uit Irak. Baban Kirkuki en Monir Goran brengen gedichten, verhalen en veel muziek.
Linkse wolk
Henny hoopt dat met het geplande samengaan van de PvdA en GroenLinks er een linkse wolk boven Zeist komt te hangen met waarden als gelijkwaardigheid en solidariteit.
Stop de 4de vliegroute!
Het Ministerie van I&W wil een vierde aanvliegroute over de provincie Utrecht richting Schiphol aanleggen. Deze lage aanvliegroute komt precies boven Zeist te lopen.
Flairck & Eigen Werk
Op zondag 26 februari is er in het Beauforthuis in Austerlitz muziek van de Lemon Sharks. Centraal staat het werk van Flairck, de wegbereider van het ‘overspelig klassiek’.
Urban Trail
Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd de prachtige Domstad op een unieke manier ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 10 april.
Open Podium
Zondagmiddag 5 maart organiseert CultuurZeist weer een Open Podium in het Torenlaan Theater: drie zangoptredens met een cabareteske inslag en er is een jongleeract. 
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Mastodon
Copyright © 2023 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp