Copy
View this email in your browser
De tijd verstrijkt onherroepelijk
Vorig weekend werd de 200e Wake gehouden bij het detentiecentrum van Kamp Zeist. Burgemeester Janssen hield er een toespraak.
Mens en dier
Het zoontje van Ewout wilde met een gewonde wesp naar de dierenarts op de Hogeweg. Maar Ewout had daar eerder al een bijzondere ervaring...
Een enkele regendruppel
Grijze wolken schuiven in elkaar boven de Slotlaan. Marcel ziet een kleine regendruppel hangen onder een dikke wolk, klaar voor de val.
Koffie
Eline ziet in haar Diëtistenhuis veel mensen die dagelijks de nodige koffietjes drinken. Maar wat doet koffie eigenlijk met je lichaam?
Ontwaakt
Eind juni verscheen de eerste roman van de Zeisterse Charlotte. In het verhaal komen het Walkartpark en de Hogeweg langs, en de hertjes.
Vrij+
Zeist werkt aan de uitvoering van het regenboogakkoord, onder andere met deze zebra. Erwin stelt voor LHBTIQ+ om te dopen tot Vrij+.
Onbevangenheid in de politiek
Remco Campert overleed deze week. Volgens Henny kunnen de Zeister politici nog wel wat opsteken van diens creatie drs Mallebrootje.
Pop
Sophie Erckens is een leerling van KSG De Breul. Ze schreef daar op school een indringend gedicht, met als titel 'pop'. Lees het gedicht hier.
De mooiste foto van : Marharyta
Marharyta Osipova is gevlucht uit Oekraïne en verblijft nu met haar zoontje op de Krakeling. "Life in Zeist seems to me slow and quiet".
Vrijwilligers voor de hondenafdeling
In de zomermaanden is het extra druk op de hondenafdeling van het Dierentehuis. Ze zoeken vrijwilligers om honden uit te laten en te voeren.
Facebook
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2022 Zeistermagazine, alle rechten voorbehouden.

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp