Copy

Upptäck våra nya smycken!

View email in your browser
SMYCKESNYHETER

Vår egen smyckeskollektion har blivit större och fått flera nya tillskott. Smycken att matcha med de mönster vi älskar. Snäckan, ostronet, berget och tången med flera. De är alla här. En blandning som för oss direkt till minnen och längtan till kusten och havet. ⁠

SE MER


RING OSTRON GULD
499:-


Ostron, finns nu som ring.  Ringen är tillverkad i Sterling Silver 925 förgyllt med en plätering av 18 karat guld. Liksom hela vår smyckeskollektion är denna ring designad på Käringön med inspiration av ostron, som odlas utanför ön.

KÖP NU

ALLA SMCYKEN LEVERERAS
I EN SMYCKESASK.


ARMBAND KAVIAR GULD
499:-


Armband med sötvattenspärlor på kedja, med inspiration av romkorn, tillverkad av Sterling Silver 925 förgyllt med en plätering av 18 karat guld.

KÖP NU

ÖRHÄNGE OSTRON PÄRLA GULD 
699:-


Letar du efter den perfekta presenten till någon som älskar ostron och champagne? Här har du våra stiftörhängen i formen av ett ostron med en hängande sötvattenpärla, tillverkade i Sterling Silver 925 förgyllt med en plätering av 18 karat guld. 

KÖP NU

DIREKT
FRÅN SMYCKESFABRIKEN


Alla smycken är tillverkade för hand på vår lilla smyckesfabrik i Bangkok som drivs av kvinnor. Där arbetar de för att främja jämställdhet och sociala rättigheter.FRI FRAKT & FRIA RETURER
över 800 kr inom Sverige
VECKANS
SVANENMÄRKTA PLAGG

Melina Topp Rand Melerad, enkelt randigt baslinne tillverkat i mjuk bomullstrikå.
 

SE ALLT SVANENMÄRKT

 
_
 URKLIPPT FRÅN VÅR STORY

Allt blev på riktigt 2004 när vi blev erbjudna en liten butikslokal på Käringön. Egentligen en gammal fiskarstuga. Det var på den tiden vi mest stickade mössor.

Läs hela historien om oss
Copyright © emmamalena AB, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.