Copy
Kan du inte läsa nyhetsbrevet - Klicka här

Älmhult är Årets Tillväxtkommun 2017

Strategiskt arbete med byggande, centrumutveckling och platsvarumärke har stärkt Älmhults position som attraktiv boendekommun utanför de större tillväxtregionerna och gör att Älmhult tilldelas utmärkelsen Årets Tillväxtkommun 2017. 

– Genom ett målmedvetet strategiskt tillväxtarbete strävar kommunen och näringslivet hela tiden för att tillsammans skapa möjligheter för alla som bor och verkar här, säger Eva Ballovarre (S), kommunstyrelsens ordförande i Älmhult.

För tjugonde året i rad utser Arena för Tillväxt och konsultföretaget Sweco Årets Tillväxtkommun. Priset synliggör kommuner som aktivt skapar förutsättningar för tillväxt med fokus på politiskt ledarskap, samarbetsförmåga, kommunalt utvecklingsarbete och nytänkande.

– Älmhult utmärker sig med sitt målmedvetna tillväxtarbete, sin öppenhet och kreativitet, säger, Katrien Vanhaverbeke, chef för Arena för Tillväxt.
 
–I en region präglad av tillverkning sticker Älmhult ut med ett starkt näringsliv inom tjänsteproduktion samt kulturella och kreativa näringar, säger Mats Hermansson, vd för Swecos samhällsanalytiker.
 

Läs mer

Vill du veta mer?

Katrien Vanhaverbeke
Verksamhetschef Arena för Tillväxt
076-797 89 54
Kontakta oss
Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss,var vänlig  klicka här.

Arena för Tillväxt, Hornsgatan 20, 118 82 STOCKHOLM

Copyright © 2017 Arena för Tillväxt.
All information på Arena för Tillvaxt skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa citering.