Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser 

In verband met de nieuwe wetgeving vragen wij u expliciet
of u deze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.

Ja, ik wil aangemeld blijven.

Nee, ik wil me afmelden.
Hoera, vanaf 21 juli rijdt de Noord/Zuidlijn! Voor QKunst komt hiermee een einde aan een meerjarig project waar we onze ziel en zaligheid in hebben gelegd. We zijn trots en blij dat de kunstwerken waarvan wij de totstandkoming nauw hebben begeleid nu voor iedereen zichtbaar zijn. Op onze website vindt u op de pagina Noord/Zuidlijn uitgebreide achtergrondinformatie over de kunstwerken. In deze nieuwsbrief leest u meer over de aanstaande opening. Voor dagelijks ander nieuws en inspiratie kunt u ons altijd volgen op sociale media. 

For our English-speaking readers: please visit the news page on our website.
Eindelijk is het zover: de Noord/Zuidlijn gaat rijden! Op zaterdag 21 juli aanstaande is de officiële opening en mag iedereen tussen 14.00 en 21.00 uur gratis reizen. Let op, inschrijven is verplicht. De dag wordt opgeluisterd met muziek en theater, maar ook met een schaaktoernooi en een workshop archeologie. Het volledige programma vindt u op wijnemenjemee.nl
De boorwerkzaamheden voor de Noord/Zuidlijn leverden tal van archeologische vondsten op. Deze zijn onder meer verwerkt in twee installaties in Station Rokin. Op de website belowthesurface leest u hier meer over. Onlangs verscheen beeldatlas SPUL, die maar liefst 15.000 vondsten toont. In Huis Marseille is de bijbehorende tentoonstelling Amsterdams Spul te zien tot en met 2 september.
Tijdens uw bezoek aan de stations meer weten over de kunst? Op alle stations liggen flyers met achtergrondinformatie. Op 21 juli vanaf 14.15 uur kunt u gratis rondleidingen langs de kunst volgen. En vanaf september kunt u deelnemen aan drie exclusieve rondleidingen door Véronique Baar van QKunst, artistiek begeleider van alle kunstwerken. Graag aanmelden via contact@qkunst.nl
Kunstenaar Gerald van der Kaap maakte werk voor Station Europaplein. Hij ging aan de slag met de vraag een kunstwerk te ontwerpen waarin de thematiek Europa centraal staat. De recent verschenen Engelstalige publicatie I want a permanent wave, geeft inzicht in de ideeën die ten grondslag liggen aan het werk. Een publicatie met een overzicht van de kunstwerken van de Noord/Zuidlijn is in de maak.
Deel
Tweet
Deel
+1
Stuur door
Copyright © 2018 QKunst, Alle rechten voorbehouden.

Ons post- en bezoekadres is:
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat we u graag op de hoogte brengen van de opening van de Noord/Zuidlijn. Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, niet meer dan vier keer per jaar. Hebt u geen belangstelling om volgende nieuwsbrieven te ontvangen, meld u af via de link hieronder. Weet u anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn, stuur deze mail gerust door.
Werk uw instellingen bij of meld u af.

Email Marketing Powered by Mailchimp